2777
2789
عنوان

بچه یا کار

52 بازدید | 8 پست

دوستات میشه کمکم کنین ما حدود یه ساله ازدواج کردیم نه من اصرار میکنم که بچه دار شیم و نه همسرم ولی هردومون عاشق بچه ایم 

حالا من دوراه دارم که انتخاب کنم یا بچه دار شیم یا اینکه من برم دوره میکاپ و شینیون و کلاس های دفاع شخصی کدوم رو انتخاب کنم اگه برم دوره میکاپ حالا حالا ها نمیتونم‌ سالن و  اینا باز کنما

چیکار کنم ؟

چندسالته

قطعا اول مستقل بشی خیلی بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰

واسه بچه خیلی زوده

برو سراغ شغل و مهارت

بچه بیاری سالها دست و پات بستس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بستگی به خودتون داره

من تا از نظر کاری به جایی که میخواستم نرسیدم اقدامی برای بارداری نکردم

و از این تصمیمم خیلی راضیم. چون تو بارداری حالم خوب نیست ولی حقوق خوب همچنان دارم و کارم پیش میره