2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره ۱۶۴۰آره خوش به حالشون پس کی قسمت ما میشه خدایا

خدا خیرت بده منم زنگ زدم همین الان دلم داره میترکه از غصه کلی گریه کردم🖤💔🙏😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ینی بخدا دیشب داشتم از بغض خفه میشدم ساعت ۲ شب بود یادم افتاد خیلیا اون موقع دارن پیاده میرن کربلا م ...

لابد اونا آدمایی ک میرند لیاقت دارند ما نداریم بلا نسبت شما و دوستان😭💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ینی بخدا دیشب داشتم از بغض خفه میشدم ساعت ۲ شب بود یادم افتاد خیلیا اون موقع دارن پیاده میرن کربلا م ...

من از این غصم میگیره نقطه صفرمرزی زندگی میکنم لب مرزم مردم میان شهرما رد میشن از مرز ولی من نمیتونم😔

منم لیاقت ندارم خودم میدونم من فقط اشک و دوری و دلتنگی از حرمش نصیبم شده

الهی عزیزم 😭💋

مرسی عزیزم زیارتت قبول 💔

فدات گلم انشالله حاجت روابشی خیلی دلم پره ب کسی نمیتونم بگم دیگ زنگ زدم حرم فقط گریه کردم 🙏💋

مرسی عزیزم انشالله مشکلت حل بشه و همه سال دیگه این موقع حرم باشیم

انشالله عزیزم💋💋💋

عزیزم انشاالله قسمت بشه بیای حال و هواش یجور عجیبی ب دل میچسبه ، گرمای عراق و کربلا بشدت سخت و طاقت فرساس اما همینکه ب حرم حضرت عباس میرسی اون خنکی رو ک حس میکنی همه چیز یادت میره و فقط رو به ضریح میشینی و یه دل سیر اشک‌میریزی 

عزیزم انشاالله قسمت بشه بیای حال و هواش یجور عجیبی ب دل میچسبه ، گرمای عراق و کربلا بشدت سخت و طاقت ...

سلام عزیزدلم زیارتت قبول باشه خوش به سعادتت،توروخدا واسم دعاکن،بدبختی اینجاست لب مرزم وقسمت نمیشه برم😔منو بطلبه گرماش برام مهم نیست