2777
2789
عنوان

خداحافظ نی نی سایت

168 بازدید | 19 پست

تاپیک قبلیم دلیلشه خیلی دلمو شکستن

اولش یه کاربر اومد نوشت وا چلسمه دیگه ینی چی😐😑 ومن فکرکردم داره منومسخره میکنه بخاطر ادبیاتم واقعاهم لحنشو اینطوری حس کردم شایدم اشتباه کردم نمیدونم... 

ولی خلاصه بقیه گرفتن روم و... حرفا

آهاراستی اون،500هم چون من واقعا خودم نمیام فامیل و وقتی خیلی قدرنشناسی کردن بارهاشده حساب کنم اونم وقنی خودشون پول دارن. 

من حتی از استارتراصلیم غذرخاهی کردم وپذیرفت بقیه اصلا راجب هرچی حرف زدن جز حرف اصلی من... 

شایداین دلیلی شدکه برم

به هرحال هرکی ازم دلخوری داره اگه میشناسه منو

عذرمیخام وببخشه.. 

خداحافظ نی نی سایت🙂❤

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

برو جوابشو بده 

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸

خانم انقد زودرنجی چطوری تا این سن تحمل کردی زندگی و اجتماع رو؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همون جا هم گفتیم هر کسی گویش و لهجه اش متفاوته اگه چیزی گفته شد دلیلش این بوده که نمی‌فهمیدند معنی کلمه رو مسخره کردن نداره که شما اشتباه برداشت کردی

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

خانم انقد زودرنجی چطوری تا این سن تحمل کردی زندگی و اجتماع رو؟

نه باورکن زودرنجی نیست نمیدونم شایدم هست

ولی دوست نداشتم اینجوری بشه بدتراینکه حتی اجازه توضیحم بهم ندادن اصلادلم نمیخادکسی ازم دلخورباشه طاقتشوندارم

ولی اون تاپیک کل دیدارو نسبت بهم برعکس کردحس کردم همه دلخورشدن. 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نه باورکن زودرنجی نیست نمیدونم شایدم هستولی دوست نداشتم اینجوری بشه بدتراینکه حتی اجازه توضیحم بهم ن ...

شما اولش زود عصبی شدی و بد جواب دادی و بعدشم خودتو تخریب کردی و حرفای ناسزا و بد به خودت نسبت دادید سر هیچ و پوچ من مجردم ولی به عنوان کسی که زیاد تو اجتماع هستم بهت میگم این بود جوش بودنت به ضرر خودت هست منم عین شمام و زود عصبی میشم و عین خود شما هم زود پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم و از این وجدانم علیه خودم استفاده میکنن به نظرم شما هم جلسه های مشاوره رو شروع کن خیلی تاثیر داره رو خود کنترلی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شما اولش زود عصبی شدی و بد جواب دادی و بعدشم خودتو تخریب کردی و حرفای ناسزا و بد به خودت نسبت دادید ...

واسه این بودکه هرچی میگفتم بابااا من با این استارترنبودم بااونی که بودم پیامشو زودپاک کرد... 

نمیدونم جوش بودیانه واقعا سرزنش کردم چون اول اومدم بنویسم خوراکی بعد به زبون خودم نوشتم چلسمه آخه دوستای زیادی دارم حتی شهرای دیگه ولی معنیشومیدونن فکرمیکردم یه کلمه ی آشناست نگو نا آشنابوده ومن نمیدونستم

نمیدونم به هرحال نبایداین میشدوگرنه من اصلا ادم زودجوشی نیستم همینقدربگم توی دوران مدرسه ی بار یکی زدتوی گوش من ومن انقدرنتونستم دفاع کنم که صرفا وایسادم نگاش کردم... 

ممنونم ازت گلم🙂🫀

واسه این بودکه هرچی میگفتم بابااا من با این استارترنبودم بااونی که بودم پیامشو زودپاک کرد... نمیدونم ...

نه زود عصبی شدی و بد هم جواب دادی ایرانه و قومیت ها و لهجه های متفاوتش دیگه اینو از همون مدرسه یادمون دادن در کل تموم شد و فک نکنم دلیل مناسبی هم باشه برای ترک کردن مجازی چون توهینی نشد بهتون 

نه زود عصبی شدی و بد هم جواب دادی ایرانه و قومیت ها و لهجه های متفاوتش دیگه اینو از همون مدرسه یادمو ...

بله درسته. 

نه توهینی که نشدمن حس کردم بقیه روآزردم باحرفم

نمیدونم چی بگم فکرکنم بهترباشه سکوت کرد راجبش تموم شدرفت به نی نی یارمیگم تاپیکم روپاک کنه

مرسی ازت❤🙂