2777
2789
عنوان

خانه‌ی ما کجاست

105 بازدید | 5 پست

هستی چه بود قصه پر درد و خیالی...

دوری از خویشتن این قصه پر غصه.

از چه انقدر دلم سنگین شده؟ از اینکه سالها با فانوس به دنبال خویش میگردم و اکنون حتی همان فانوس هم دارد خاک می‌خورد و من بی میلم به برداشتنش. میم تنها کسی بود که با او به یک سفر درونی مشترک میرفتم و دلم تنگ شده برای آن هم‌حرفی  آن جهان ذهنی مشترک بینمان. او که مرا از حفظ بود و به زندگی و دردهایش چون من وابسته و متعهد بود. دلم می‌خواهد ازو بپرسم که چه بودم؟ که چرا احساس تنهایی میکنم و آیا اوهم تنهایی را به دست آورد و چه در آن می‌دیده که مرا گذاشت و گذشت. آیا این درد بی درمان را من هم دارم و آیا این بود که مرا به او نزدیک کرده بود؟ ایران؟ بی‌باوری؟ مهاجرت؟ چیست این گمگشته که هیچ چیزی جایش را پر نمیکند؟ خانه ما کجاست؟

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
خانه دوست کجاست

خآنه دوست کجاست...

خانه من کجاست؟

دوست کجاست؟

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه همون جایی که عشق و ارامش باشه

آرامش رو برنمی‌تابد درونم. دورنمای آرامش آنچه در من غلغل می‌زند را خفه می‌کند و در نهایت باز فرار به تنهایی به جایی که شاید خود را در آن بیابم.

آرامش رو برنمی‌تابد درونم. دورنمای آرامش آنچه در من غلغل می‌زند را خفه می‌کند و در نهایت باز فرار به ...

میفهممت، منم دلم هیچوقت اروم نمیشه، مغزم پر از افکار مختلف و overthinking 

تنهایی هم خیلی وقتها برام نیازه

اما همیشه جواب نمیده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️