2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو منم همینطور بودم توقع کار زیادی داشتند...تیکه میپروندن بی حرمتی می‌کردن الان رابطمون یک ماهه خیلی محدود کردم هر چند روز یه شب بعد شام میرم یه ساعت می‌شینم و میام

جوابشون رو در لحظه بدی اینجور نمیشی 

تمرین کن جواب بدی 

حتی اگه جوابی نداری 

جدی توی صورت طرف بگو منظورت چی بود 

بعد سکوت کن و زل بزن 

اگه حرف زد 

بگو خوب نگو اینو من ناراحت شد چیه این حرفا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ترو منم همینطور بودم توقع کار زیادی داشتند...تیکه میپروندن بی حرمتی می‌کردن الان رابطمون یک ماهه خیل ...

دقيقا ازم توقع دارن كاركنم باحرفاشون حالم بدميشه مسخرم ميكن هرهر ميخندن 

شوهرم نميزار ميگه هفته يبارحتما بايدبريم

هوهفته ای یه بار که خوبه شوهر من می‌گفت هربار هر وعده ناهار و شب بریم توهم آشپزی کن....با این حال خواهرانش انتظار داشتن ظرف هارو هم من بشورم...من تازه الان یک ماهه شده هر یه هفته یک بار اونم بعد شام

جوابشون رو در لحظه بدی اینجور نمیشی تمرین کن جواب بدی حتی اگه جوابی نداری جدی توی صورت طرف بگو منظور ...

اخه مستقيم جيزي نميگن يجوري حرف ميزنن  ك غيرمستقيمه اگه جواب بزم ميدونم ميگن ماباتونبوديم 

هوهفته ای یه بار که خوبه شوهر من می‌گفت هربار هر وعده ناهار و شب بریم توهم آشپزی کن....با این حال خو ...

واااي حالا ميري يانه ؟ برامن همون هفته يبارم زياده اينار ببينم اه