2777
2789
عنوان

خیلی اعصبانیم بیاین که بگم چرا

69 بازدید | 18 پست

پیام دادم 4 شنبه سین شد و جواب نداد گفتم میحوام مرخصی بگیرم اگه شنبه اوکی هستی مرخصی بگیرم عین گاو دید و جواب نداد . شما چه فکری میکنید؟

قشنگ از اول بگو قضیه چیه

هفته پیشش بهش گفتم کی همو میبینیم گفت هفته بعد شنبه یکشنبه اوکی هستم.منم چهارشنبه پیام دادم گفتم اگه شنبه اوکی هستی من مرخصی بگیرم تلگرام سین کرد و جواب نداد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیشش بهش گفتم کی همو میبینیم گفت هفته بعد شنبه یکشنبه اوکی هستم.منم چهارشنبه پیام دادم گفتم اگه ...

خب ببین چنین شخصی داره غیر مستقیم میگه تمایلی به دیدنت نداره وقت تو الکی پاش نزار .

کسی ک بخوادت خودش پیگیر میشه برا دیدنت لحظه شماری می‌کنه 

دیدی بالاخره شد🥺✨
هر وقت بیکار میشه میاد سراغ من . من چقدر خرم که جایی مهمانی باشم ببینم پیام داده جواب میدم

به نظرم علاقه ای بهت نداره ک موقع بیکاری هاش میاد سراغت .

آدم هرچقدر هم درگیر باشه برا کسی ک میخاد وقت می‌زاره 

دیدی بالاخره شد🥺✨