2777
2789

اول اخلاق 

دوم اخلاق 

سوم اخلاق 

چهارم پول 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پول خیلییی خیلی مهمه. ولی اگه همدیگه رو نخواید، اگه مفهوم زندگی  واز خودگذشتگی رث درک نکنید، حتی با وجود پول زندگی میشه جهندم.  اول باید بهم علاقه داشته باشید، اونقدری که بخاطرهمدیگه از بعضی چیزها بتونید بگذرید،  ودر مسیر زندگی پول وغیرت کارکردن بسیار مهم هست. 

باجیب خالی ودوست دارم خشک نمیشه زندگی چرخوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی دونفرعاشق هم هستن ولی بعدازدواج هی خواسته های خانم برطرف نمیشه، چقدر مگه خانم میتونه نخره، نخوره، نپوشه...  بازم میگم گذشت ودر کنار اون تلاش کرد برای ایجاد شرایط مناسب برای زندگی.  ممکنه اولش چیزی نداشته باشین ولی غیرت کارکردن آقا داشته باشه خانمم در کنار اینکه تاحدودی نیازهاش خوب برطرف میشه وقناعت میکنن وشرایط رو برا خودشون فراهم میکنن