2777
2789
عنوان

دعا برای فروختن ملک

155 بازدید | 12 پست

ما یه باغ داریم که پدرم خیلی وابستشه کلا چند ساله که بهمون ارث رسیده تو این چند سال کلا منو مامانمو خونمونو ول کرده همش فکرش پیش باغ هست همه حقوقشو میبره اونجا خرج میکنه مارو کلا ول کرده خودشم بعضی وقتا خسته میشه ولی وابستگیه نمیزاره بفروشه 

توروخدا اگه دعایی چیزی بلدید جواب گرفتید بگید یجورایی ایم باغ از چشش بیفته خودش بفروشتش  دیگه خسته شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً، خلاصه دعاهای خوب برای فروش ملک:

بگو:

«اللّهُمَّ اجعل لي من أمري فرجاً وارزقني من حيث لا أحتسب»

بگو:

«اللّهُمَّ ارزقني رزقاً حلالاً طيباً مباركاً فيه»

زیاد «یا فتاح» و «یا رزاق» بگو برای آسان شدن کار و روزی.

بعد از نماز، با نیت خالص دعا کن و صدقه بده.

همین‌ها خیلی مؤثرند و باعث آسان شدن فروش ملک می‌شوند.

خب باشه خودتونم برید باغ کیفشو ببرید .

چندمتره ؟ امکاناتش چیه وااای من عاشق باغ و درختای میوه ام .خونه پدر که بودم داشتیم الانم بعد ازدواج میخوام ی ملک دارم بفروشم باغ بخریم باکلی گل و درخت میوه😍

دعا معا رو ول کن

آگهی کنید سه سوت فروش میره

بگی دعا یه عده میان سرکیسه ات میکنن

از خدا بخواه ان شاالله فروش میره

من به شخصه یکی از فانتزی هام اینه که یه باغ داشته باشم و بهش رسیدگی کنم که ذهنم مشغولش بشه کمتر فکر و خیال کنم

کاش پول داشتم من می خریدم و یا بهم نزدیک بود البته نمیدونم باغ تون کدوم شهره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

پدرت داره لذت میبره به شما چه ربطی داره که بفروشید واقعا که ادم اختیار خودشم نداره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خب باشه خودتونم برید باغ کیفشو ببرید .چندمتره ؟ امکاناتش چیه وااای من عاشق باغ و درختای میوه ام .خون ...

خب وقتی خونه زندگیمون خوب نیس باغو میخام چیکار من وقتی نمیتونم یه چیز کوچیک که دلم میخاد بخرمش ولی اون میلیونی برای باغ خرج میکنه واقعا انصافه 

خب وقتی خونه زندگیمون خوب نیس باغو میخام چیکار من وقتی نمیتونم یه چیز کوچیک که دلم میخاد بخرمش ولی ا ...

عزیزم مشکل باغ نیست که با فروشش حل بشه مشکل رفتار باباته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
پدرت داره لذت میبره به شما چه ربطی داره که بفروشید واقعا که ادم اختیار خودشم نداره

میدونم که داره لذت میبره ولی ماهم ادمیم ما حق لذت بردنو نداریم مامانم حق نداره ؟؟ من اگه بزاره برم کار کنم خودم اصلا مشکلی باهاش ندارم ولی اجازه نمیده 

زندگی متاهلی اسمش روش هست مجردی نیست

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران