2777
2789

سه بار برو لاقل 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مری خانم.. نمیخام‌از خودم تعریف کنم..اما دوره خوبی ب طرف میدم..و اینکه بستگی ب خودتون داره ک چجوری میخای باشی.. اگه دوس داری بدن هیکلی داشته باشی هر روز بری خب خیای پیشرفت خواهی کرد..اما کمتر بری اونجور ک فکرشو کنی جواب نمیگیری.. حداقل‌ هفته ای ۳ روز برو که بدنت عادت کنه به یک روز در میون..اینجوری خیلی بهتره..تازه شم بدنتون بهتر فرم میگیره و ازیت نمیشین و خسته کوفته نمیشه بدنتون ..پس حتمن هفته ای ۳ روز برو🤭.. فقط یادت باشه هفته اول وزنه سبک بزن..قبلشم گرم کن حتمن.. اگرم خواستی دوره برداری ب هرکسی اعتماد نکنی بری ازشون مکمل بخری..تقلبي بهتون میدن مراقب باشین... فقط حرف اخرم خیلی مهمه که مهم نیستش وزنه سبک یا سنگین تمرین کنی مهم این هستش که درست بزنی..یعنی که درست تمرین کنی انجام بدی حریکتارو ..بخدا خیلی تاثیر داره..من همیشه میگم سبک بزن اما درست بزن