2777
2789
عنوان

•بیاین نیت کنین•

459 بازدید | 94 پست

کتاب دیوان حافظ جلومه،بیاین نیت کنین و برای شادی روح حافظ یه صلوات یا فاتحه بفرستین و بگین تا من به نیتتون کتابو باز کنم و معنیشو بگم✨

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

نیت کردم 

مرسی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کردم مرسی

صاحب ارجمند فال،حافظ به شما هشدار میدهد که گول ظاهر سازان را نخورید و مصلحت اندیشی و سود شخصی را بر حقیقت ترجیح ندهید،که اگر چنین کنید،متظاهران را خوده اید،مبادا که چنین کنید،اطرافیان خود را با دقت انتخاب کنید،و وفای به عهد و امانت را به جای آورید،انشاالله موفق میشوید.

نیت کردم

ای صاحب فال،برای هدفی که داشته اید تلاش بسیاری کرده اید،اما آن توقعی را که داشته اید برآورده نشده است،در نتیجه ملول و ناراحت شده و دچار غم و غصه شده اید،به یاد داشته باشید شما تنها کسی نیستید که در راه مسیرتان دچار ناکامی میشوید و توقع شما برآورده نمیشود،بنابراین نگران نباشید و نیز با کمک یک شخص دانا موضوع را از بیرون نگاه کنید تا راه حلی برای آن بیابید،به خدا توکل داشته باشید.

برای رابطم با علی

خواننده عزیز،آنچه که هر شخصی برای شروع میخواهد مستلزم تحمل و مشکلاتی است،ولی خواسته شما ارزش دارد و باید آن را به اتمام برسانید،نذری بر عهده شماست باید آن را هرچه زودتر انجام دهید،سعی کن قانونمند زندگی کنی تا کم کم رازهای موفقیتت را کشف کنی. 

نیت کردم

بفرمااااااا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
باز کن برم بیام بخون

ای عزیز،در راهی قدم گذاشته ای که اشتباه است و تورا به بیراهه میبرد تا دیر نشده است برگرد و اشتباهت را جبران کن،از راهنمایی که در کنارت است کمک بخواه تا تو را به سرمنزل مقصود برساند،به امور جرئی اهمیت ندهید،شاد زندگی کن و در راهتان و مسیرتان پایداری و استقامت داشته باشید.