آخه بیشتر کم خونی دارم تا قند و اینا . اصلا اهل شیرینس جات نیستم تازه گاهی قند خونم میفته . ولی کم خونی دارم. دوتا سرنگ بزرگ هر بار خون میگیره . برا منی ک کم خونی دارم اون خون تا کی بخواد تامین بشه باز
من هر بار رفتم آزمایش کامل حتی هورمونی و همه چی دادم یدونه سرنگ کوچیک خون میگیرن با همون سرنگ خون همه چی مشخص میشه و آزمایش میکنن روش چجوری از تو دو تا سرنگ بزرگ میگیرن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم چند روز پیش رفتم آزمایش کلی و چکاپ کلی ،،، ۷ تا شیشه خون گرفت تازه منم کم خونی ام شدیده ولی حتما هرچی نوشته انجام بده ،، حتما که نباید قند داشته باشی شاید اصلا قندت پایین باشه .... منم قندم نرماله ولی انجام دادم هرچی نوشته بود رو
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕