2777
2789

آخه بیشتر کم خونی دارم تا قند و اینا . اصلا اهل شیرینس جات نیستم تازه گاهی قند خونم میفته . ولی کم خونی دارم. دوتا سرنگ بزرگ هر بار خون میگیره . برا منی ک کم خونی دارم اون خون تا کی بخواد تامین بشه باز

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر بار رفتم آزمایش کامل حتی هورمونی و همه چی دادم یدونه سرنگ کوچیک خون میگیرن با همون سرنگ خون هم ...

مگه من گفتم فقط از من ! هر کی اومد دوتا شیشه خون گرفت گذاشت برا نمونه 🤷🏻‍♀️

واا دوتا سرنگ واسه چیازمایشگاه درست و حسابی بروچکاپ کامل ۱۰سی سی خون کافیه

اون لوله هایی ک توش خون پر میکنن واسه من هردفه ۴.۵تا پر میکنن!!!بهترین ازمایشگاه تهرانم هست

نمیدونم چند سی سی میشه دیگ

با آزمایش خون هیچیت نمیشه کم خونی هم داشته باشی

قند و تیرویید و شمارش گلوبولها و آنزیمهای کبدی و ویتامین دی۳ جزو مواردی هست که حتما تو هر چکاپ چک میشند

تو هم که خودت خواستی چکاپ بشی برو یه آزمایش خونو بده 

منم چند روز پیش رفتم آزمایش کلی و چکاپ کلی ،،، ۷ تا شیشه خون گرفت تازه منم کم خونی ام شدیده ولی حتما هرچی نوشته انجام بده ،، حتما که نباید قند داشته باشی شاید اصلا قندت پایین باشه .... منم قندم نرماله ولی انجام دادم هرچی نوشته بود رو 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم چند روز پیش رفتم آزمایش کلی و چکاپ کلی ،،، ۷ تا شیشه خون گرفت تازه منم کم خونی ام شدیده ولی حتما ...

برا من چار تا شیشه . دوتا گرفت دوتاشو الان برم بگیره . ولی خب آزمایش رو دادم دیگه

برا من چار تا شیشه . دوتا گرفت دوتاشو الان برم بگیره . ولی خب آزمایش رو دادم دیگه

خوب کردی دادی چکاپ بشی بهتره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕