2777
2789
عنوان

شوهرهای شماهم دائم خبر بد و منفی میدن بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست
پس برای شما هم اینطوره

آره مخصوصا هر وقت پول بخوام یا چیزی لازم داشته باشم شروع می کنه از بدبیاری‌هاش می گه از مثبت ها چیزی نمی گه خیلی دارن اشتباه می کنن چون دنیا انقد ارزش نداره می تونن بهتر زندگی کنن اما نمی خوان انگار دوست دارن اذیت کنن

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

بخدا همینه وضع منمباز ی درمیان ی خبر خوب بدن یه انرژی مثبت ادم اینقدر عصبی نمیشهانگار شاهکار کرده هر ...

منم

اون روز بهش گفتم این بار گفتی میری مهر رو میزارم اجرا حوصله ندارم

از ساعت7 شب تا 1 

یه ریز بحث اداره 

اصلا نمیدونه بچه ها کجان

کلاس چندمن و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مخصوصا هر وقت پول بخوام یا چیزی لازم داشته باشم شروع می کنه از بدبیاری‌هاش می گه از مثبت ها چیزی ...

دقیقا

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

منماون روز بهش گفتم این بار گفتی میری مهر رو میزارم اجرا حوصله ندارماز ساعت7 شب تا 1 یه ریز بحث ادار ...

منم ببینم ی بار دیگر بگه

میگم ب من چه

خسته شدم اخه

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بنظرم اصلا نباید به حرفای منفی شون اهمیت بدیم انگار نشنیدیم و سریع حرف و عوض کنیم تا نتونن ادامه بدن و تا جایی که می تونیم کار خودمون و بکنیم اصلا هم نباید حرص بخوریم اشتباهه و تا می تونیم برای خودمون ارزش قائل بشیم و بی خیال حرفاشون باشیم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.