2777
2789

کالری منفی

هوازی

ماهیچه سازی

حذف قند غیر طبیعی 

عوض کردن کربوهیدرات ساده با پیچیده

مصرف پروتئین بالا 

خواب کافی 

آب زیاد 

اگه اینها رعایت کردی کنارش‌ مکمل هایی مثل ال-کارنتین و سی‌ال‌ای و امگا۳ هم خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوردن

نه عزیزم با نخوردن و کم خوردن بدن وارد فای قحطی میشه هرچی بدستش میرسه به عنوان سلول چربی ذخیره میکنه مقاومت به انسولین بالا میره مناسب و اندازه خوردن راه درستشه در کنار ورزش 

نه عزیزم با نخوردن و کم خوردن بدن وارد فای قحطی میشه هرچی بدستش میرسه به عنوان سلول چربی ذخیره میکنه ...

نخوردن منظورم به همین چیزهایی که شما گفتین بود من حالا کلی گفتم 😉نخوردن در اصطلاح ما که درحال رژیم هستیم یعنی اینکه کم بخور .😊

اگر خودت میخوای رژیم بگیری

قبل از صبحانه یک سیب کوچیک بخور ،قبل از ناهار و شام یک بشقاب پر سالاد کاهو و کلم درست کن روش آب لیمو طبیعی بریز بخور ،روزی نیم ساعت پیاده روی با سرعت متوسط داشته باش یا آهنگ بزار برقص ،آب زیاد بخور روزی هشت تا ده لیوان ، مصرف نون _برنج_شیرینیجات_رو محدود کن ،نوشابه و تنقلات ناسالم مثل پفک و چیپس و تخمه و اینجور چیزا رو کامل حذف کن ،میان وعده تنقلات سالم مثل بادام و پسته و فندق بخور یا یک واحد میوه ،

به هیچ عنوان میان وعده رو حذف نکن ،

اگر میخوای رژیمت اصولی باشه تحت نظر پزشک تغذیه رژیم بگیر که نه موهات بریزه نه پوستت شل بشه دوست داشتی تحت نظر پزشک باشی درخواست بده شماره منشی دکتری که تحت نظرش بودم رو برات بفرستم  رژیمشم خیلی آسونه یکم هزینه برداره ولی ارزش داره 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭