2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا نه

168 بازدید | 19 پست

شوهرم رفته سفر کربلاا خودم باردارم و برادرم اومده پیشم از فرسنگ ها مسافت، شوهرم ک رفت ماشین داد دست ما و رفت 

ولی چه ماشینی که اصلا دست ما نیس همش برادر شوهرم تو راه خونه پدرشه و سرویس شده که ببره و بیارتشون 

دیشب بهش میگم ما میخایم فردا صب بریم ازمایش قند دوساعت بعدش هم بازم باید برم این یعنی ماشین لازم دارم نمیتونم پول اسنپ بدم یا پیاده را بیفتم وقتی ماشین گذاشتن زیر پام و بدرد خودم نخوره

میگه که فردا باید برم فاطمه (جاریم) اینارو بیارم اینجا ماشین لازم دارم 

دیگ هیچی نگفتم فقط اومدم ب شوهرم پیام دادم و گفتم والا سرویس همه هس بجز خودمون ازمایش هم نرفتم 

خواستم برم سنگک بگیرم دیدم دوره راهش برا اونم اسنپ بگیرم

الان حرص خوردنم الکیه یا من  دارم زیادی گندش میکنم؟

نه والا حق دارین

همسرتون بایدسوئیچا میزاشت پیشه شما و میگفت اگر برادرم خواست و لازم نداشتی بهش بده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم برام عجیب و غیر قابل باور بود ! ک بگید میخوام برم آزمایش .. اون بگه قراره زنمو ببرم جای لازم وارم ! و اینکه این آقا کلا سر کار نمیره ک میگی هر روز با ماشین اینور اونوره؟!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
یکم برام عجیب و غیر قابل باور بود ! ک بگید میخوام برم آزمایش .. اون بگه قراره زنمو ببرم جای لازم وار ...

چرا یه تایمش میره ولی بعد ظهرش نه زنش رو نمیخاس بیاره زن داداشش رو میخاس از روستا بره بیاره

ولی بمن چه وقتی من خودم ماشین لازمم 

یکم برام عجیب و غیر قابل باور بود ! ک بگید میخوام برم آزمایش .. اون بگه قراره زنمو ببرم جای لازم وار ...

غیر قابل باور😂احتمالا بردارشوهر این خانوم عین برادر شوهر منه بیکار و علاف

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

چرا یه تایمش میره ولی بعد ظهرش نه زنش رو نمیخاس بیاره زن داداشش رو میخاس از روستا بره بیارهولی بمن چ ...

مستقیم میگفتی ماشینو لازم دارم خودم بعدم سویچو بهش نمیدادی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

نه والا حق دارینهمسرتون بایدسوئیچا میزاشت پیشه شما و میگفت اگر برادرم خواست و لازم نداشتی بهش بده

خب کلا دست ما بود ...اینا اینقدر گستاخن که فکر میکنن چون پسرشونه کل اختیار زندگیشونم دست خودشونه حتی وقتی نیس اختیار ذو اموالش هم دارن 

خب به درک ولی چرا احساس میکنم حس میکنه ماشین خودشه چ عین بی خیالا رفتار میکنه

چون خیلی وا دادی ببخشید ها رک گفتم😑اونم فکر میکنه مال داداششه نه شما و داداشش