2777
2789
عنوان

از خانوادم متنفر شدم

216 بازدید | 10 پست

من حتی دیگه ۳ ماهه خونشون نمیرم دیگه دلم نمیخاد حانوادم باشن ن اینکه ادم بدی باشن نه

از بس مشکلات دارن و زندگیشون ترسناکه مشکلاتشون ترسناکه زندگیشون طلسم شده جایی ک هستن طلسم شده نمیتونم ببینمشون ی چنباری اینا فقط اومدن خونم ازشون میترسم از پدرو مادرم 

همه چیشون عجبیه حتی بزورم زنگ میزنم بهشون احوال پرسی 

ای کاش اینا خانوادم نبودن کاش پدرو مادرم نبودن 

ن ی روز خوش تو زندگیشون دیدن ن گذاشتن ما ببینیم

باورتون نمیشه ولی بعضیا اوقات جوری میشم نسبت بهشون ک میگم ی اتفاقی بیافته بمیرن

با مادرم ک اصلا خوب نیستم ی اخلاقایی داره هیشکی نمیتونه تحمل کنه 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

مگه مشکلات رو خودشون درست میکنن؟؟به هر حال یه چیزایی هست که پیشامد هست  گذرا عنوان تاپیکاتو دیدم  حالا بدت نیاد شما که ادعاتون میشه و اونا رو قبول نداری این گوی و میدون. تا دیروز هم همون خونه بودی چیکار کردی؟؟؟!!! این حرفا رو هیچ وقت نگو و شماتت نکن  خودت تو یه تاپیکی عنوانش راجب چت همسرت هست کس دیگه بود شاید یه لحظه هم این چیزارو تحمل نمیکرد پس حرف زدن خیلی اسونه ولی عمل کردن خیلی سخت. پس یه چیزایی مثل سادگی پدر و مادرت و.... که اونطور بزرگ شدن بجای غر زدن و بد دیکری گفتن و بد کسی دیگه رو خواستن، خودت یه کاری میکردی. 

مگ مشکلاتشون چقدر ترسناکه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه نفرت برای چکاری؟ مگه چکارت کردن؟ 

تو برای اونا چکارا کردی تاحالا؟ تو چجور دختری بودی براشون؟ اینو بدون با یه انگشت اشاره به اونا اشاره میکنی و سه تا انگشت خودتو نشونه میگیره!

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

مگه مشکلات رو خودشون درست میکنن؟؟به هر حال یه چیزایی هست که پیشامد هست گذرا عنوان تاپیکاتو دیدم حا ...

عزیزم من حتی خرید میرم واسه اینام خرید خونه میکنم هردفعه بهشون پول میدم جایی ک اونا باید پشت من باشن من کمک شون هستم 

همین پدرم ی شغل خوب نگرف ی سرکار نرف همش دنبال الللی تللی کاری کرد ک هم موقع عروسیم سرم پیش خانواده شوهرم پایین بود و هم ی مشکلی پیش اومد ک اونم از سادگیییییی بی نهایت خودش پیش ی دزدر کار میکرد ک تازه خیلی ببخشید ب مامانم چشم داشت😐😐😐ولی باز میرفت پیشش کار میکرد اخرشم ازش کلاهب...رداری کرد انداختش زندان چقد باز ب پدرشوهرم رو زدیم چقد من منت شنیدم از شوهرم

ینی بخام بگم از کاراشون پنج تا صفحه میشه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
مگ مشکلاتشون چقدر ترسناکه

ببین جایی ک زندگی میکنن جن داره کل زندگیشون طلسمه پدرمم سهل انگار بیخیال مادرم بد اخلاق هوووف

این همه نفرت برای چکاری؟ مگه چکارت کردن؟ تو برای اونا چکارا کردی تاحالا؟ تو چجور دختری بودی براشون؟ ...

پایینتر نوشتن بخون

پایینتر نوشتن بخون

اونا خودشون کم بدبختی ندارن حالا شمام براشون ارزوی مرگ میکنی؟

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

اونا خودشون کم بدبختی ندارن حالا شمام براشون ارزوی مرگ میکنی؟

باشه عزیزم شما درست میگی

من اومدم اینجا تا شاید یکی دلداریم داد 

ممنونم هز نظرتوت

ببین جایی ک زندگی میکنن جن داره کل زندگیشون طلسمه پدرمم سهل انگار بیخیال مادرم بد اخلاق هوووف

وای یعنی جن زده شدن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای یعنی جن زده شدن

نه ولی خیلی رو اعصاب ادمن 

ادمو اذیت میکنن نمیزارن ارامش داشته باشن از نظر مالی پیشرفت نمیکنن اختلافات شدید بین خانواده مشکلات حل نشدنی