میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
این زنایی ک نمیتونن جلو دهنشونوبگیرن ازصدتا مردهیز بدترن
منم یبار از یکی خواستم یکاری کنه که یه اقارو نبینم ورودررو نشیم .دست ایشون بودبه دلایلی .
گفت چرا گفتم هیزه حالم بدمیشه گفت خب وابده...جوری شستمش پهنش کردم که هنوز از ده متریم نزدیک تر نمیاد
میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
چقدر چندشن بعضیابه نظرم اینایی که از رفتارای اشتباه دفاع میکنن خودشونم شریکن توی اون کاراین واقعیته ...
بله دقیقا بعدها فهمیدم عمدا تمام شیفتای منو ایشونو باهم میزاشته به درخواست اون اقا