یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این زنایی ک نمیتونن جلو دهنشونوبگیرن ازصدتا مردهیز بدترن
منم یبار از یکی خواستم یکاری کنه که یه اقارو نبینم ورودررو نشیم .دست ایشون بودبه دلایلی .
گفت چرا گفتم هیزه حالم بدمیشه گفت خب وابده...جوری شستمش پهنش کردم که هنوز از ده متریم نزدیک تر نمیاد
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
چقدر چندشن بعضیابه نظرم اینایی که از رفتارای اشتباه دفاع میکنن خودشونم شریکن توی اون کاراین واقعیته ...
بله دقیقا بعدها فهمیدم عمدا تمام شیفتای منو ایشونو باهم میزاشته به درخواست اون اقا