2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس

اونجاییکه می خوام میرم یا نه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من قبول ندارم اما برای سرگرمی اگر حس‌تون قویه...ماه تولدم چه ماهیه؟

فداتشم این غیب گوییه 

حس ششمی کساییکه به شهودشون بیشتر گوش میدن و تصمیم میگیرن میگن شما باید ی سرنخی از خودت و رفتارات نشون بدی تا بشه با حس ششم گفت چ ماهی هستی 

اینطوری جنای خونمونم نمیتونن بگن متولد چ ماهی 🤣🤣🤣

برا کاهش وزن راهکاری داری

این ولی نیاز ب حس ششم نداره قربونت برم

اگر راهکار ساده و زود جواب میخای قرصای لاغری اصل و باشگاه کنارهم جواب میده درصورتیکه اگ کم کردی دیگ ول نکنی چون با همونام دیگ جواب نمیگیری 

خب حرف شما درستچه سرنخی؟ بگین منظورتون چیه بگم

منظورم اینه با حرف زدن و داشتن مکالمه های بیشتر و پی بردن ب یک سری خصوصیات اخلاقی اون طرف میشه حدس زد چون یکسری الگوهای رفتاری خاص تو هرماهی هست 

خب الان بنده چیکار کنم؟بیشتر صحبت کنم؟اینطور پی می‌برین؟خب بیشتر صحبت کنیم...

اره با بیشتر صحبت کردن میشه ولی حقیقتا من حوصله ش رو ندارم بخام برا حدس زدن ماه تولد مکالمه طولانی داشته باشم ، اگر موضوع دیگه ای بود ک وسیع تر بود و نظری خواسته میشد میتونستم طبق حسی ک دارم جواب درستی بدم اما این سوال شما حس میکنم یکم مغالطه ایه … دلتون دنبال اثبات کردن و بحث کردن راجب چیزی هست که میخواین بگین حرف شما درسته