2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هم همینجوریه. به نظرتون ظاهرش چیش باعث شده که خاص به نظر برسه؟

حس میکنم شرارت تو چشماش! بعضیا جذب شرارت تو چشمای یک ادم میشن این جذب شدن ادما اعتماد بنفس میده بهش و  این انرژی رو‌تو‌همون سطح نگه میداره نمیذاره بیاد پایین جوریکه مسخش میشن 

حس میکنم شرارت تو چشماش! بعضیا جذب شرارت تو چشمای یک ادم میشن این جذب شدن ادما اعتماد بنفس میده بهش ...

منو میگی چی حس میکنی ازم ویژگی یا خصوصیت یا مثلا اول اسمم یا ماه تولدم...از حالا به بعد ازدواج میکنم؟

اره با بیشتر صحبت کردن میشه ولی حقیقتا من حوصله ش رو ندارم بخام برا حدس زدن ماه تولد مکالمه طولانی د ...

ادعا های عجیبی دارین

اگر فکر میکنین کارتون درسته چرا قبول نمیکنین؟

آهان لابد منتظرین یکی بیاد بگه به نظرتون از شوهرم طلاق بگیرم؟ شمام بگین بله اصلا طرف مقابلت مرد خوبی نیست

این میشه مسئله مهم براتون

زیادی جدی گرفتین چند تا احساس مربوط به خودتونو 

جالبه

منو میگی چی حس میکنی ازم ویژگی یا خصوصیت یا مثلا اول اسمم یا ماه تولدم...از حالا به بعد ازدواج میکنم ...

ماه تولد و اسمتو نمیدونم واقعا ، ولی شخصیتتو حس میکنم یکم ادم وابسته ای هستی اما عاقل !  اول شروع هر رابطه ای  

تو بیشتر پیگیر و عجولی . خودت میدونی کار درست چیه ولی اغلب کاری ک دلت میخادو انجام میدی نه عقلت !حساتم درسته اگر بهشون عمیقتر گوش بدی ولی متاسفانه نمیدی

ادعا های عجیبی داریناگر فکر میکنین کارتون درسته چرا قبول نمیکنین؟آهان لابد منتظرین یکی بیاد بگه به ن ...

من گاردی ندارم بنظرم توام یکم خونسرد باش 

ادعای من از رو هوا نیست ادعای خدایی و پیشگویی نکردم برای کسی اما اگر مطالعه کنی شهودی بودن جزو کارکترای شخصیته و بعضی از ادم ها شهودشون نسبت به عقل و منطقشون بیشتره! 

با توجه به اون یسری چیزارو حدس میزنن 

هیچ چیز قطعی و صددرصدی تو این دنیا وجود نداره 

حتی وجود خود شما 

منم منتظر ننشستم کسی بیاد بهم بگه ….. 

من گاردی ندارم بنظرم توام یکم خونسرد باش ادعای من از رو هوا نیست ادعای خدایی و پیشگویی نکردم برای کس ...

حالا که چیز قطعی وجود نداره پس برای زندگی مردم نسخه نپیچید اینجا 

حس هاتون باشه برای خودتون