2777
2789

مث خونوادش وحشی هستش . خیلی عوضی هستش . یکم کتفم درد میکنه. ی بار با انگشت چندین دفعه زد دردم گرفت بعدش چاقو میوه خوری دستش بود با پشت اون باز زد . حالم ازش بهم میخوره منم هرچی از دهنم بود یهش زدم

اینقدر دوستدارم تلافی کنم دهنشو صاف کنم. منم شام درست کردم با دخترم خوردیم یعدش همرو جمع کزدم گذاشنم یخچال اونم نیمرو خوردش . 

خیلی ناراحتم بخاطر چیز الکی دعوامون شد😢😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا زندگی ارزش اینهمه دعوا و کشمکشو داره 

چرا باهم صحبت نمی‌کنید، مشکلاتتونو حل کنید 

بیچاره اون بچه که بین شما داره اذیت میشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

میشناسیش با حرف درست نمیشه .باهاش بحث نکن .مخصوصا سر چیز جزئی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یا خدا خداروشکر ک چیزیت نشده

اگه چاقو اونطرفی بود دقیقا میخورد سمت چپم. وحشیه مث خونوادش

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
بی دلیل؟

ی خونه داره که دست مستاجر بودش بعد خالی شده من بهش گفتم که به پسرخالم بگم که کابینت ببینم چنده برامون بزنه صبح گفت باشه بعد غروب بهم گفت سرت تو گوشی بود از بیرون گفتم که پسرخالم پیام داده که اره زنگ بزن بهت بگم کابینتا چند شده اونم یهو قاطی کرد گفتش که تو ی بار ازش قیمت گرفتی صداش رفت یالا منم کنارش نشسته بودم یهو با انگشت زد به کتفم و بعد با پشت چاقو داشت میوه پوست میکند برای دخترم و خودش

گفت نمیخوام کسی از خونوادت بفهمه. منم هرچی از دهنم دراومد بش گفتم

فقط منم که امیدوارم بودم عنوان الکی باشه برای اینکه بیایم تاپیکش🫠

عنوان برای چی الکی باشه

با چاقو ؟😳😱

شوهرای نی نی سایت فک کنم همشون از بیمارستان روان پزشکی مرخص شدن 

چرا همتون شوهراتون اتقد رفتار پر خطر دارن 

بعد جالبه همتون خودتونو ب موش مردگی میزنین میاین اینجا ناله میکنین و ک ما بگیم ای شوهر فلان فلان شدت ، بشکنه دستش🤨😑

به نظرم ی رفتار مث رفتار خودش نشون بده ک بفهمه کت تنه کیه 

لابد فردا چاقو تو شکمت میکنه  توام نگاش میکنی  بعد میای تاپیک میزنی🥴

میشناسیش با حرف درست نمیشه .باهاش بحث نکن .مخصوصا سر چیز جزئی

الان نمیدونم چجوری دهنشو سرویس کنم من . به دخترم گفتم بابان وحشیه سمتش نرو . چجوری بش درس عبرت بدم که یادش نره

الان نمیدونم چجوری دهنشو سرویس کنم من . به دخترم گفتم بابان وحشیه سمتش نرو . چجوری بش درس عبرت بدم ک ...

میدونم عصبی هستی الان دلت شکسته 

دورت بگردم خب جبران کنی که بدتر میشه ماجرا وسطش بچه اسیب میبینه .بهترین کار همون بی محلی هستش .خب کار امشبتم انتقام بود با دخترت رفتی شام محلش ندادی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟