الان نگن همش مریضه ای خدا گیر کردم دوهفته دیگه برای همین مشکلم دوروز در هفته به مدت ۴ هفته باید ۴ ساعت کمتر بزم سرکار تازه هم استخدام شدم چیکار کنم دارم خل میشم
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
نه سردردم دفعه قبل بود الان من زانوم آسیب دید برای همین باید برم فیزیوتراپی منتها الان خیلی درد دارم میگم مرخصی بگیرم و چندهفته دیگه ام اونحوری بزم پشتم حرف نمیزنن؟😭 خیلی درد داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه سردردم دفعه قبل بود الان من زانوم آسیب دید برای همین باید برم فیزیوتراپی منتها الان خیلی درد دارم ...
نه بابا چرا حرف بزنن .چند روز بگو برات مرخصی رد کنن
دیگه اونام ادمم درکت میکنن .به فکر سلامتیت باش گور پدر همچی
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘