2777
2789

اولی،شوهر همیشه زن و بچه هاشو می‌بره مسافرت شعرستان،روستاو.....خونه مادرشم می‌بره میاره ،درحد وسعش ب خونه زندگی و خوراک و پوشاک اهمیت می ده ،ولی نمی‌ذاره زنش تنها پاشو از خونه بیرون بذاره مگر اینکه با مادر خانمش یا خودش،نمیذاره شب خونه مادرش بمونه دلیلشم اینه تنهایی خوابم نمیبرع،نمیذاره تنها بره برگرده رو حجابش حساسه و میگه چون خوشگلی وکاش اینهمه زیبایی نداشتی، زنش می‌دونه دوستش داره ولی از این همه محدودیت داره رنج میبره،حالادومی،زن بشدت آزاده حتی بره شهرستان هم آزادی مطلق داره،شبا هر جابخاد می ره ومیتونه بمونه،شوهرش اصلا ب خورد و خ.راکشون اهمیت نمیدن هر جابره ب زنش نمیگه حتی نمی‌پرسه کجا رفتی وفلان،برا زنشم بودونبود شوهره مهم نیست طوریه که دوسه ماهی یکبار همو میبینن,بنظرتون کدوم زندگی بهترخ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دومی رو بیشتر میپسندم چون میتونی یه شرایط مستقل برای خودت فراهم کنی 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

قطعا قطعا قطعا توی زندگی اول عشق هست...

اگر مثالی که زدین واقعی بود به نظرم اون خانومه اول می‌تونه برای حساسیت کمتر همسرش بهش اطمینان بده که دوستش داره و خیانت نمی‌کنه

دومی هیچ عشقی توی زندگی پیدا نیست

دومی که از نظر من کنسله 

باز اولی رو شاید تا حدی میشه تحمل کرد و راحل براش چید 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

ااا چه جالب نظر شما برعکس منه دقیقا من شاید به مادیات اهمیت زیاد میدم

اولی از دور قشنگه خانم هایی دیدم که با این مدل مردا عذاب کشیدن

ی خانمی پدرش فوت کرده بود شوهرش فقط در حد نیم ساعت اجازه داد دختره بره مراسم پدر  خودش تنهایی

☆You Have To Stay

از نظر من هیچکدوم چون اولی محدودیته و محدودیت خلاقیت میاره و امکان لغزش هست 

دومی هم که اصلا شبیه زندگی مشترک نیست 

زندگی اولی برا کسایی مناسبه که از اول تو محدودیت بودن و طرز فکرشون هم مثل اقاعه هست اینا میتونن باهم بسازن 

تو زندگی دومی هم کسی می‌تونه بسازه و بمونه ک فقط بخواد اسم زندگی متاهلی و شوهر داشتن روش بیاد ولی در واقع زندگی مشترکی وجود نداشته باشه