2777
2789
عنوان

میخوام دیگه غیبت نکنم

100 بازدید | 12 پست

بیایید این چرخه ی سمی رو از زندگیمون پاک کنیم 

هر بار که می‌شنوم یا دلم پره و غیبت میکنم تا مدت ها حس تنفر نسبت به خودم دارم و همین بی اعتمادی و تنفر باعث میشه عمیقا نتونم انسانیو دوست داشته باشم 

انشالله امام حسین عنایت کنه و هممون دیگه حرفهای مسموم و بیهوده نزنیم 

دلمون پره از کسی خدا دلمونو مملو از شادی کنه 

کسی قصد آسیب و سو استفاده داره از مسیرمون کنار بره 

توی دلمون یه صلوات برای ارده ی شروع این کار بفرستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم غیب از آدمای سمی رسما ثواب داره

چه سودی برای ما داره ما یه عمر محدود داریم برای ساختن خودمون چون ابدیت در پیش داریم میلیاردها آدم روی زمین زندگی میکنن هر کدومشون به شکلی عیب و ایراد دارن و عجیب غریبن کلی آدم فاسد هست بشینیم ایرادهای اونارو بگیم که چی بشه تو روشون هم نمیشه گفت چون اگه بخوایم ایراد هر کسی و به روش بیاریم دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه 

خوشا به حالت دست راستت روی سر من ، من خیلی خجالت میکشم وقتی با اون کسی که غیبتشو کردم چشم تو چشم میش ...

تصمیم با خودته مثبت باشی یا منفی غیبت کنی یا نکنی خوشحال باشی یا ناراحت حسود باشی یا بخشنده و....

میدونی خودت بخوای میشه

دور و برت رو از خوبی پر کن...پر پر که جا واسه چیزای بیخودی نباشه

من اصلا خاله زنک هم نیستم حتی اگه دلم بگیره ناراحت بشم اصلا به طرف یا اطرافیانم چیزی نمیگم چند روز ناراحت میشم و تمااااام و میرم سر خونه اول همه چی خوب و خوش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چه سودی برای ما داره ما یه عمر محدود داریم برای ساختن خودمون چون ابدیت در پیش داریم میلیاردها آدم رو ...

من منظورم هر کسی نبود 

ولی وقتی یکی اذیتت میکنه میتونی به خانوادت بشینی و ازش بگی که خالی بشی 

تصمیم با خودته مثبت باشی یا منفی غیبت کنی یا نکنی خوشحال باشی یا ناراحت حسود باشی یا بخشنده و....مید ...

آفرین بهت من اوایل که دلم پر بود از کسی تحمل نمیکردم و یکیو پیدا میکردم این بار سنگینی که روی دلم بودو خالی میکردم با غیبت بعد میدیدم اون آدم هم وارد چرخه شده چون اکثر آدمها توانایی تحمل دله پرو ندارن باید بگن و غیبت طرفو بکنن تا آروم بشن اون آدم هم وارد چرخه میشد و انرژی منفی‌ که از من گرفته بود به یکی دیگه منتقل می‌کرد این شد که دیگه نخواستم ادامه دهنده باشم نه غیبت میکنم و نه بار سنگینی که یکی دیگه روی دوشم میزاره رو می‌پذیرم از این رو به شما میگم آفرین که اونقدر دلتون بزرگه و خودساخته اید که انرژی منفی اطرافیانو توی دل خودتون حل و فصلش میکنید و این تحمل پیش خدا خیلی اجر داره و انسان رو بزرگتر میکنه

من منظورم هر کسی نبود ولی وقتی یکی اذیتت میکنه میتونی به خانوادت بشینی و ازش بگی که خالی بشی

عزیزم پیام بعدی رو بخون اثرات غیبت با خانواده و نزدیکانو نوشتم اینا چیزهایی نیست که جایی خونده باشم یا کسی بهم گفته باشه این نتایج  حاصل سالها غیبت کردن و دیدن تفرقه هایی که بعدا به وجود میاد 

آفرین بهت من اوایل که دلم پر بود از کسی تحمل نمیکردم و یکیو پیدا میکردم این بار سنگینی که روی دلم بو ...

نظر لطفته عزیزم

بخاطر خودم بود بعضی چیزا آزارم میداد پس تصمیم گرفتم از رو دوشم بار رفتارا و حرفای بقیه رو بردارم

زندگی اونقدر کوتاهه که الان تمرکزم رو خودم و خانوادمه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم