2777
2789

وقت همگی بخیر، من واقعیتش ۲۳ سالمه،یه رشته معمولی خوندم سر کار هم فعلا نیستم،اما خاستگار زیاد برام میاد اونم فقط به علت خانوادم که خانواده خوبی دارم چهرم هم خوبه نسبتا، آنچنانی زیبا نیستم ولی از معمولی بهترم، هیچ چیز خاص دیگه ای هم ندارم فعلا، اخلاقم معمولیه قدم معمولیه و همه چیزای دیگم، الان سوال من اینه که تا این سن خاستگارایی که برام میادو به دلایل مختلف دارم رد میکنم چون دوست دارم اول برم سر کار ، شرایط خاستگارا هم اکثرا کارمند رسمی بودن و متوسط بود وضع مالی و خانوادگیشون آنچنانی نبودن چیزی که میخوام هیچ میلی به ازدواج ندارم هرکسی میاد احساس میکنم دوسش ندارم و نمیتونم داشته باشم، به نظرتون تا چند سالگی خاستگار میاد؟ ممکنه پنج شیش سال دیگه نیاد دیگه شرایط خوب؟ و پشیمون شم؟ چون پدرمادرم مدام دارن بهم احساس عذاب وجدان میدن که داری بدبخت میکنی خودتو از پسرای مردم ایراد الکی میگیری و...اخریش همین هفته پیش یه پسر بود که توی سپاه بود، البته این یکیو چون عقایدم نمیخورد رد کردم.الان هی خانوادم دارن میگن از این سن به بعد دیگه میمونی اگه ازدواج نکنی، چیکار کنم؟ با کسیکه به دلم نمیشینه ازدواج کنم یعنی؟ صرفا چون مجرد نمونم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرفا برای اینکه مجرد نمونی با کسی که دوست نداری ازدواج نکن

اگه ایرادی ندارن فرصت بده بهشون

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

بالاخره از میان این ادما یکیش ب دل شما میشینه،،فقط عجله نکن 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اول سنت زیاد نیست دوم اگر واسه زندگیت و شغل ایندت داری تلاش میکنی که به یه جایگاه خپب برسی بنظرم ارزش دارع صبر کن سنتم بره بالا خواستگار خوب میاد ولی اگه یه شغل معمولی میخوای داشته باشی یا کار گیرت نیاد بنظرم یکم توقع باید تو انتخابت بیاری پایین

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

حرف پدرت و مادرت هم بیراه نیست....مردا که دیدی کلا پروان هم خودشون هم خانوادشون...فکر میکنن اینا از دماغ فیل افتادن دختره باید حتما سنش کم باشه ال باشه بل باشه...بعد قرار نیست با دو جلسه خواستگاری عاشق طرف شی که بفهمق الان حسی داری یا نداری ..... بنظر یه سری چارچوب معقول برای خودت بزار و در قالب اون چارچوب کسایی که هستن و خط قرمزت رو رد نمیکنن رو بییین 

عزیزم اینکه از یه سنی ب بعد تعداد خواستگارا کم میشه قطعا حقیقته البته به نظر من 

و بسته ب شرایط شما دیگه ذوق این موقع رو ندارین مجبورید زودتر مادر بشید و... سنتون برای ازدواج مناسبه اگه ادمش رو پیدا کنید 

درمورد خاستگارتونم اینکه واقعا ب شغل ربطی نداره من هم همسرم نظامیه باهم دوست شدیم و اینکه شغلش کلا هیچ تاثیری روی رفتار و اینا نداره بنظر من