2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونوگرافی میگه رحمت دوشاخه و کیست دارم +عکس سونوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 62 پست
میدونم عزیزم زدم ولی میخوام بدونم امکان بارداری هست؟

کیست که چیز مهمی نیست دوست من بایه کیست بزرگ حامله شده بود خودش خبر نداشت وقتی سز شد دکتر کیستش هم برداشته بود خود دکتر تعجب کرد این چطوری حامله شده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
باید عمل کنی جاری من دوشاخ بود رحمش دوتا سقط داشت بعد عمل حامله شد والان یه پسر داره

واقعا؟چه خوب زنده باشه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر عموی من رحمش دو شاخه بوددکتر بهش گفت خطر سقط و زایمان زودرس به نسبت بقیه باردارا بیشتر تهدیدش می کنه وزایمان باید به صورت سزارین باشه خدا رو شکر الان دوتا بچه داره مشکلی هم نداشت البته باید دکترت سونوت رو ببینه و نظر بده 

عزیزم من درباره رحمله دو شاخ اطلاع دارم کسانی که رحم دو شاخ دارن باردار میشن ولی خب متاسفانه در اینگ ...

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکتره سونوگرافیه میگفت چیزی نیست مادر زادیه ولی خب اسمش ترسناکه

وای مرسی خانم😘

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
کیست که چیز مهمی نیست دوست من بایه کیست بزرگ حامله شده بود خودش خبر نداشت وقتی سز شد دکتر کیستش هم ب ...

با کیست که باردار نمیشه

احتمالا همراه با لقاح کیست هم بوجود امده

من از دکترم پرسیدم،اینو بهم گفت🖕

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
دختر عموی من رحمش دو شاخه بوددکتر بهش گفت خطر سقط و زایمان زودرس به نسبت بقیه باردارا بیشتر تهدیدش م ...

یعنی اون سقطی ک کردم واسه همین بود؟

عزیزم اصلا نترسیا کسانی که رحم دو شاخ دارن هیچ مشکلی واسه بارداری ندارن بعد همه کسانی که رحم دو شاخ دارن جراحی متروپلاستی انجام نمیدن کیست ت هم به احتمال زیاد یا خودش آب میشه با دارو رفع میشه

ممكنه دكتر بگه سركلاژ كه اونم مهم نيست

اشکال نداره هرچی باشه انجام میدم فقط حامله بشم

چه سونویی دادی؟ بچه ها سونوی لگن با سونوی رحم و تخمدان فرق داره یا نه؟  

سونوی لگن دادم عزیزم