2777
2789

امریکن هرور استوری رو دیدم فصل آخرش کیم کارداشیان بازی کرده وای خیلی مزخرف بود اصلا از بین ۶ تا فصل که دیدم فقط فصل ۱۰ رو دوست داشتم‌ اصلا رفتار هاشون عجیبه. بعد خواستم فیلم های مگان فاکس رو ببینم خدایی خیلی صحنه داره تا وسط هاش بیشتر ندیدم الان نمیدونم برکینگ بد ببینم یا تامی شلبی.

راستی الیت رو هم میخواستم ببینم فهمیدم زیاد صحنه داره پشیمون شدم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بیکینگ بد قشنگه.  ولی یه جایی از سریال رسیدم حس کردم دیگه اعصابم نمی کشه از اینهمه پلیدی ،  دیگه ندیدم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برکینگ بد صحنه نداره ولی خب تامی شلبی رو ندیدم که بتونم مقایسه کنم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
وااای خوشبحالت برکینگ بد رو ندیدی

جدی باحاله؟؟

فیلم اما استون که برنده اسکار شده بیچارگان رو دیدم از ۱ ساعت فیلم ۴۴ دقیقش چیز های ج.نس بود خجالت کشیدم والا چرا باید همچین فیلمی جایزه اسکار بگیره البته مفهموم عمیقی داشت

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بریکینگ بد روح رو از درون میکشه

من همشو تو چند ماه بینج واچ کردم بعدش تا چند وقت احساس میکردم از درون یه چیزی توم مرده😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️