2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر کیه گیج شدم

69 بازدید | 9 پست

یه هفتس از خونه بیرونم کرده شوهرم ما مشکلات زیادی داریم باهم همش دعوا راستش من از کوره در برم زیاد فش میدم و داد میزنم ولی کلا ادم ارومیم داشتم فکر میکردم مقصرم بعد یاد کاراش افتادم حرفاش بی توجه هاش مشکلات جنسیش چشمای هرزش کتکاش گفتم پس چرا من مقصر شدم که داد و بیداد میکنم چرا کسی نمیپرسع چی سرت اومد داد زدی فش دادی شاید باید صبرم بیشتر بود با سیاست پیش میرفتم ولی اون موقعیتا شاید هرکی دیگ بود یا بدتر میکرد یا کلا اروم بود میشع راهنمایم کنید گیجم 

نباید بیرون میومدی میگفتی ناراحتی خودت برو

یعنی چی بیرونم کرد

برو آگاهی بگو بیرونت کرده بیان گزارش بنويسن

ابن خیلی زرنگه بیرونت کرده بعدا اگ خواست طلاق بده بگه خودش رفته عدم تمکین برات رد میشه 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

باید بیرونش میکردی بعدشم همینکه بیرونت کرد اون مقصرمیشه برابقیه همون موقع زنگ میزدی پلیس زیر بار دادو فحشم نمیرفتی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بیرونش میکردی بعدشم همینکه بیرونت کرد اون مقصرمیشه برابقیه همون موقع زنگ میزدی پلیس زیر بار داد ...

خودش منو گذاشت در خونه فامیلمون ترسیدم گفت میگم به خانوادم بیان بزننت خودش زیاد کتکم زد جا زدم اشتباه کردم

نباید بیرون میومدی میگفتی ناراحتی خودت برویعنی چی بیرونم کردبرو آگاهی بگو بیرونت کرده بیان گزارش بنو ...

خودش رفته دادخاست طلاق داده خیلی حرفا زد منم زدم داد و بیداد کردم بقیه صدامونو شنیدن دخالت کردن تموم شد نگران اینده بچمم وگرنه برا خودم تموم شده نه پولی دارم 

خودش رفته دادخاست طلاق داده خیلی حرفا زد منم زدم داد و بیداد کردم بقیه صدامونو شنیدن دخالت کردن تموم ...

گفتم ک زرنگه بالاتر از سیاهی ک رنگی نیست بچه‌ ات رو دریاب

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

گفتم ک زرنگه بالاتر از سیاهی ک رنگی نیست بچه‌ ات رو دریاب

بچم فعلا پیشمه خیلی بهش فشار اومده وسیله هاش میخاد حموم ماشین باباش دور بزنه بچه انگار عقده شده تو دلش راه میره تو خونه گریع میکنه