2777
2789
عنوان

اینجا چه جای عجیبیه

122 بازدید | 4 پست

یه دیقه میایی اینجا انگار دنیا خراب شده همه چی منفی درب و داغون آخه چرا باید برای هرچی تاپیک باز شه 

یکی میگه رودم صدا میده یکی میگه عنبر نسا دارم میریزم تو خورشت 

اون یکی میگه خداااایاااا کم آوردم 

یکی دیگه میگه رفتم خونه ی مادرشوهرم قیامت بپا کردم برگشتم 

اون یکی به باباش توهین میکنه این یکی به ننش 

بابا جم کنید کاسه کوزتونو 

دو نفرم که اومده بودن از مثبت های زندگیشون گفتن ۲۰ نفر پریدن بهش که چرا پز میدی چرا پز میدی 

اینجا نی نی سایت نیس تیمارستانه

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

مام روانی:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ول کن تو نیستم. بیا دایرکت کارت دارم. اگر دستم بت می رسید بابت اون فضولی که اون روز کردی درسی بت ...

سلام نی نی یار 

ایشون آقا هست و مدام همه اعضای نی نی سایت رو تهدید میکنه پارسال مزاحم من بود گمش کرده بودم الان اینجا تصادفی دیدمش

تهدید یه خانم توسط آقا تو انجمن ؟؟؟‌

لطفا رسیدگی بشه و اینا رو جمع بکنید لطفا

@niniyar‍ 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer