2789

پسرا آدمای ظاهر بینین هر چی سرشون بیاد حقشونه بیشتر از اینم باید بکشن

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگو چطوردلت میاد فکن برادرخودته

برادر خودمم هوله الان بچس ولی بزرگ شه هول میشه 

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده

وقتی دخترای برق برقی و هایلایتری و کانسیلری دوس دارن وقتی دنبال دخترای سلیطه ان باس جور ایناشم بکشن🔥

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

هیچ عیب ندارد از درد ما شما خوشحال باش

منی که بعد از فوت مادرم دختره بهم خیانت کرد رفت با یکی دیگه

امیدوارم به لبخندتون ادامه بدین

وقتی همه رو یکی میدونید

پسر میشه برادرتون

پسر میشه فرزند یک مادر 

پسر میشه شوهر یه خانم

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

هیچ عیب ندارد از درد ما شما خوشحال باشمنی که بعد از فوت مادرم دختره بهم خیانت کرد رفت با یکی دیگهامی ...

اقا من خودم پارتنر دارم که ظاهر بین نیست ولی قبول کن اکثر پسرا همینن ظاهر بینن

اقا من خودم پارتنر دارم که ظاهر بین نیست ولی قبول کن اکثر پسرا همینن ظاهر بینن

باید بگید اکثر نه همشون

من ۳۳ سالمه خانم

نه تا حالا آزار رسوندم به دختری نه دنبال ناموس مردم افتادم

با اینکه از دختر خیانت دیدم ولی میگم هم دختر خوب هست هم بد

عیب نداره

شما خوشحال باش

ما یتیم های بی مادر هم خدایی داریم 🌹

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

هیچ عیب ندارد از درد ما شما خوشحال باشمنی که بعد از فوت مادرم دختره بهم خیانت کرد رفت با یکی دیگهامی ...

پسر میشه ی مرد هول ک ب پارتنر با یه دختر با 60 کیلو آرایش خیانت میکنه چرا؟؟؟چون هر روز نوع مختلفی میکاپ میکنه میاد بیرون چرا؟؟چون لباس جلف میپوشه 

90 دردتون دنبال همین دخترایی نه دختر ساکت و آروم و متین

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

والا شما اگ خیلی برا طرفت ارزش قائل بودی میرفتی باهاش ازدواج میکردی

قضاوت نکنید که کارما سرتون میاره

میخواستم برم خواستگاریش 

هم مادرش میدونست هم عمش

هم مادر من میدونستم هم پدرم

من آدم بگیری بودم ولی اون دنبال چیزهای ذیکع ای بود که رفت