2777
2789

امروز داداشم از کلیه درد داشت به خودش می‌پیچید با این و بردیم دکتر براش آمپول و مسکن زدن آوردیم خونه دیدم فایده نداره داره مثل مار به خودش میپیچه و استفراغ زرد بالا میاره من هول شدم گفتم وای چیکار کنیم ؟اصلا جون تکون خوردن تو بدنش نداشت گفتم نکنه بلندش کنیم یه بلایی سرش بیاد با هول زنگ زدم اورژانس یه خانومه برداشت سریع گفتم حال داداشم بده کلیش درد میکنه اصلا نذاشت حرف بزنم گفت ببریدش دکتر ببریدش دکتر با یه لحن فوق العاده بد و داد میزد گفتم نمیتونه پاشه دوباره داد زد که ببریدش دکتر آمبولانس واسه این مسائل نمیاد ،من فقط زنگ زده بودم راهنمایی بگیرم که چیکار کنیم؟انقدر عقده ای و عوضی بود که حالم ازش بهم خورد منم مثل خودش داد زدم چرا داد میزنی مثل آدم بگو گوشی رو قطع کرد اگر سگ می‌بستند جای این عقده ای بهتر جواب میداد خوب اومدیم و آدم هول شد نباید یه کمک بکنن که چیکار کنید چیکار نکنید؟اونوقت تو خارج از کشور واسه کوچکترین مسائل زنگ میزنن راهنماییشون میکنن زنیکه عقده ای انگار داشتم میگفتم بیا مستقیم ببر ببین چشه

اره نمی‌دونم چرا اعصاب ندارن من خودم پرستارم یبار‌دوسنم قرص خورده بود هول شدم زنگ زدم یجوری حرف میزد انگار من گاوم از بالا به پایین حرف میزنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره نمی‌دونم چرا اعصاب ندارن من خودم پرستارم یبار‌دوسنم قرص خورده بود هول شدم زنگ زدم یجوری حرف میزد ...

خیلی بی‌شعور و گند اخلاقن جای اینکه راهنمایی کنن و طرف رو آروم کنن بدتر گند میزنن به عصاب آدم امروز انقدر داد زد که گوشم درد گرفت منم باهاش دعوا کردم فکر کن پشت گوشی که داداش بیچارم داشت درد میکشید من با این سگ اخلاق عن داشتم دعوا میکردم

بعضی هاشون سگ هستن بعضی ها انسانن جواب میدنولی اره فقط واسه موارد اضطراری میرن مثلا شکستگی و خونریزی ...

عین سگ فقط پاچه میگیرن 

من نمیدونستم انقدر هول شده بودم که فقط همین به ذهنم رسید وقتی دیدم داداشم داره بالا میاره دست و پامو گم کردم میتونست مثل آدم راهنمایی کنه نه مثل سگ پاچه بگیره

حالا جدیدا میری بیمارستانای دولتی همه پرسنل خوب و با ادب هستن

بعدش نظرسنجی هم میکنن که از همه چی راضی بودین

ولی خصوصی ها پاچه میگیرن در حد بنز اخرین بیمارستان که دیدم پرسنل بی ادب داشتن گاندی بود

خیلی بی‌شعور و گند اخلاقن جای اینکه راهنمایی کنن و طرف رو آروم کنن بدتر گند میزنن به عصاب آدم امروز ...

حق داشتی بیخیالش آدم بیشعوری بوده بهش فکر نکن خودم کادر درمانم ولی به پستم خوردن همچین ادمایی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حالا جدیدا میری بیمارستانای دولتی همه پرسنل خوب و با ادب هستنبعدش نظرسنجی هم میکنن که از همه چی راضی ...

همون دولتی هاهم بدون اون نظر سنجی به نفعشونه که احترام میذارن وگرنه بدتر از همه پاچه میگیرن مخصوصا زنای وحشیشون 

عین سگ فقط پاچه میگیرن من نمیدونستم انقدر هول شده بودم که فقط همین به ذهنم رسید وقتی دیدم داداشم دار ...

منم یه دفعه تب بالا داشتم رفتم اورژانس تو تریاژ یه مامای عقده ای بود بعد هی میگفت نه هیچیت نیست و درجه میذارم اگه سی و هشت و نیم پایین تر بود نمیدونم فلان نمیکنما منم یهو اون روم بالا اومد دید من خیلی قاطع هستم دیگه گفت دکتر گفته باشه ویزیتت میکنم بعدم بستری شدم 

میگفت تو میخوای خودتو بزنی به مریضی که عمل بشی گفتم خانم بیسواد کسی که عفونت تو تنش هست رو جراح عمل نمیکنه من واسه جراحی نیومدم اینجا

حالا جدیدا میری بیمارستانای دولتی همه پرسنل خوب و با ادب هستنبعدش نظرسنجی هم میکنن که از همه چی راضی ...

خداشاهده پا سال بیمارستان دولتی بچمو بستری کردم نودو نه درصد دکتراش خوب بودنو عالی و با ادب. شانس بود یا چی نمیدونم.‌یکیشونو ک دایم‌میگم خدا زیادش کنه. 

parasoo1989@
حق داشتی بیخیالش آدم بیشعوری بوده بهش فکر نکن خودم کادر درمانم ولی به پستم خوردن همچین ادمایی

از صبح تا حالا عصابم خورده که با همچین حیوونایی تو یه زمین داریم راه میریم و نفس میکشیم 

منم یه دفعه تب بالا داشتم رفتم اورژانس تو تریاژ یه مامای عقده ای بود بعد هی میگفت نه هیچیت نیست و در ...

چقدر بی‌شعور و پست 

اینا فقط درس خوندن در کنارش شخصیت و شعور یاد نگرفتن 

منم امروز صدامو بردم بالا گفتم چه طرز صحبت کردنه چرا داد میزنی؟اونم گفت خدافظ خدافظ منم گفتم مرض و گوشی رو قطع کرد اصلا یه راهنمایی کوچیک نکرد بگه آروم باش و خودتون ببریدش بازم صد رحمت به اینجا تاپیک زدم کلی راهنماییم کردن بیشتر از اون بیسواد ها راهنمایی کردن

خداشاهده پا سال بیمارستان دولتی بچمو بستری کردم نودو نه درصد دکتراش خوب بودنو عالی و با ادب. شانس بو ...

من از دهه هشتاد تجربه دولتی و خصوصی رو دارم 

دولتی های تهران اکثرشون خوبن هم دکترا هم پرستارا هم پرسنل دیگه 

ولی خصوصی ها اول پرسنل بی ادب دارن بعد پرستاراشون همچین خوش اخلاق نیستن ولی پزشکاشون خوبن انصافا

یعنی فقط به خاطر پزشک خوب مجبوری تحمل کنی بی ادبی پرسنل خصوصی رو

فکر کن یه جوری فیس و افاده دارن تو خصوصی پرسنلش انگار ماها که میریم اونجا همه شش کلاس سواد داریم و بدبخت و فلک زده هستیم خانم از کجا معلوم من خودم پی اچ دی نداشته باشم از کجا معلوم من صد تای دکتر بیمارستان رو نخرم ازاد کنم پس وقتی یکی مریض هست توهم نزنین که ادم بیچاره و بدبختی و محتاجی هست