2777
2789
دیگه شرایط آدما با هم فرق داره

اره ولی زیادم تو‌دار نباش خودت ضرر می‌کنی البته به قول شما من شوهرم اصلا چیزی نمیگه مونده ب طرف منظورم  همیشه گفته هرجور باهات رفتار کردن توام همون رفتار بکن

اره ولی زیادم تو‌دار نباش خودت ضرر می‌کنی البته به قول شما من شوهرم اصلا چیزی نمیگه مونده ب طرف منظو ...

همون دیگه من همسرم روزی نیم ساعت با مامانش حرف میزنم یعنی کوجک تریم چیزارو میگه حتی تعریف های مو منم دیگه تصمیم گرفتم وقتی پیششون برم هیچی نگم اما باز یادم من میدیم شوهرم میرم میگه چیزی نگو حالا فهمیدم تمام حرفهای منو به همسرم میگه من مثل مادرم میدونستم اما دیدم نه اونا اصلا منو قبول ندارن منم فهیدم واقعا عروس برا خانواده شوهر غریبست تازه همه چیزم پنهون میکنن من مثل ساده ها همه چیزو بهشون میگفتم البته الآنم هنوز همونم چون اینطوری بار اومدم فک میکردم همه مثل خودمم دیدم نه بابا من مثل مامانم ساده دل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه من همسرم روزی نیم ساعت با مامانش حرف میزنم یعنی کوجک تریم چیزارو میگه حتی تعریف های مو منم ...

عیب ندارع از این ب بعد توام مثل خودشون باش تا دعوتت نکردن نرو برای خودت ارزش قائل شو چیزی خریدی نشون نده بذار یدفع ببینن اگه نشوم ندی میفهمم نظزشون برات مهم نیس ک‌نشون ندادی یا نگفتی  جایی میری نگو بگو یدفع شد یعنی به تو ربطی نداره مسافرت میری لحظه آخر بگو باردار شدی ظ۴ماهگی بگو 

بگو نمی‌دونستم پریودم بی‌نظم بود 

عیب ندارع از این ب بعد توام مثل خودشون باش تا دعوتت نکردن نرو برای خودت ارزش قائل شو چیزی خریدی نشون ...

اره بدون دعوت که اصلا نمی‌رم ولی خدایی مثلا چیزی بخرم صدبار میگن مبارک باشه یا مثلا دختراش هرچی بخرم بکنم میگه توهم بخر چون خوبی هاشون بیشتر از بدی هاشونه منم احترام نگه میدارم با عروس صمیمی نیستن دیگه به یه سمتم والا

اره بدون دعوت که اصلا نمی‌رم ولی خدایی مثلا چیزی بخرم صدبار میگن مبارک باشه یا مثلا دختراش هرچی بخرم ...

باز زیاد فک‌نکن دوستان شاید پشتت میگن اینم خیلی می‌خره نمیدونم شاید حق با توعه من کلا به طایفه شوهر دید مثبت نمیتونم داشته باشم

اره بدون دعوت که اصلا نمی‌رم ولی خدایی مثلا چیزی بخرم صدبار میگن مبارک باشه یا مثلا دختراش هرچی بخرم ...

معلومه دل صافی داری نمکدون نمیشکنی در کنار بدیاش خوبیاش گفتی

باز زیاد فک‌نکن دوستان شاید پشتت میگن اینم خیلی می‌خره نمیدونم شاید حق با توعه من کلا به طایفه شوهر ...

بگن من کار خودمو میکنم اره منم اول مثل خانواده خودم اومدم باشم دیدم اونا نمیخام منم دیگه عاقل شدم البته هنوزم نشدم😂

معلومه دل صافی داری نمکدون نمیشکنی در کنار بدیاش خوبیاش گفتی

ابجیام میگن من خیلی صبورم اما کلا از حاشیه خوشم نمیاد اگه درگیر بشم دیگه حوصله ندارم سربوم داد میزنم حرمت می‌شکنه