2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ژنتیکیه.احتمالا همسرتون این مشکلو داشتن.کم کم برطرف میشه ولی با دکتر صحبت کنید

نه والا نوه های اونا اصلا جیش نمیکنن اما طرف ما داشتیم نوه هامون نه پدرمادراسون قبلا

یکی از اشناهای ما بچه هاش راهنمایین هنوز شب ادراری دارن نمیدونم دکتر بردن یا ن اما بنظر من یا دلیلش ...

بله غلبه بیش از حد بلغمه تو کانال دوره درمان بیماری ها درمانش هست منتها کانال پولیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه والا نوه های اونا اصلا جیش نمیکنن اما طرف ما داشتیم نوه هامون نه پدرمادراسون قبلا

نه اینکه حتما از طرف همسرت باشه،ولی بیشتر جنبهی ژنتیکی داره.بزرگتر بشه،قطعا بهتر میشه ولی نباید پشت گوش بندازی،همیشه تحت نظر پزشک باشه

اول اصلا استرس بهش وارد نکنید

دعوا و سرزنش اصلا

این مشکل بخاطر سردی مثانه است

شبها به هیچ عنوان سردی بهش ندید، مثل مرغ و برنج، یا میوه هندوانه، خیار

اگرم خواست و خورد، کم و بعدش حتما بهش عسل بدید که سردی غذاهارو که خورده بگیره

سعی کنید شبا زیاد مایعات بهش ندید، حتما قبل از خواب دستشویی بره حتی اگه بگه ندارم

زیر دلش رو موقع خواب با روغن سیاه دانه هرشب چرب کن و سشوآر بگیر که جذب بشه

اگر میذاره یه دستما توی دلش هم ببندی خوبه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اول اصلا استرس بهش وارد نکنیددعوا و سرزنش اصلااین مشکل بخاطر سردی مثانه استشبها به هیچ عنوان سردی به ...

اصبا دعوا نمیکنم انگار براش عادی شده از خواب بلند میشه لباساشو عوض می‌کنه اره میزارع ببندم 

نمبتونم باردار بودم اینقدر بغل کردم بچم افتاد دیگه نمی‌برم فقط قبل خواب میبرم باز میبینم دو بار جیش ...

واااا ناراحت شدم برای چی بغل کنی بیدارش کن‌دسشتو بگیر راه بره

بعدش همسرتون پس چیکارس نمیبره؟

واااا ناراحت شدم برای چی بغل کنی بیدارش کن‌دسشتو بگیر راه برهبعدش همسرتون پس چیکارس نمیبره؟

نمیکنه باید بغل بگیرم تو خواب تا جیش کنه همسر روز نمیبره چه برسه نصف شب که خواب باشه