2777
2789

سلام مامان های گل

پسرم امسال میره کلاس اول پارسال بازی بازی پیش دبستان رو گذرون که اکثرا نمیرفت و در کل ۳ ساعت هم بیشتر نبود واسه دستشویی و اینا مشکلی پیش نیومد

الان هم اینجوریه که دستشویی میره خودش کارشو کامل انجام میده فقط مشکل اینه در دستشویی رو میترسه ببنده باید باز باشه الان چند ماهه هر کاری میکنیم یاد نمیگیره میترسم بدتر بترسه چه کنم و کلا هر چیز دیگه ایی جز مسئله ی دستشویی و آموزش حفظ حریم شخصی چه چیزای دیگه ایی بنظرتون میاد به یه پسر بچه ی شیطون و تپلی یاد بدم 🫠🫠😅

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط قوانین کلاس همین

بدون اجازه صحبت نکنه 

بدون اجازه از جاش بلند نشه وسط کلاس راه بره

زمانیکه میخواد بره سرویس یا آبخوری اجازه بگیره

سر کلاس اجازه خوردن خوراکیو نداره و زنگ تفریح کمتر شیطونی کنه فرصت کنه ب تمام کارهاش برسه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
زیادم بلده

والا گناه داره من و پدرش خیلی بهش فشار میاریم خودمم میدونم ولی چون بیش فعالی داره خیلی شیطونه و اگه شل بگیریم بهش کلا مسیر اشتباه میره برای همین مدام اموش و تکرار

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
والا گناه داره من و پدرش خیلی بهش فشار میاریم خودمم میدونم ولی چون بیش فعالی داره خیلی شیطونه و اگه ...

بیش فعال نیست

پسرا همشون همینه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

فقط قوانین کلاس همینبدون اجازه صحبت نکنه بدون اجازه از جاش بلند نشه وسط کلاس راه برهزمانیکه میخواد ب ...

آفرین خیلی خوبه از فردا شروع کنم چون بعضی چیزاشو نمیدونه

بچها رو هل ندهمراقب وسایل تحریرش باشه اجازه بگیره از خانم معلم برای بیرون رفتن صحبت در زدن و....خورا ...

سه چهار تا مورد آخرو خوب بلده مخصوصا تعارف کردن خوراکی به دوستاش و دست نزدن به خوراکی بقیه اینو مربی پیش دبستانش خوب یادشون داده

آفرین خیلی خوبه از فردا شروع کنم چون بعضی چیزاشو نمیدونه

برای شروع پایه اول فقط همینا کافیه،خداروشکر مادرا آگاه شدن و جلوتر تمرین میکنن

مهر پوست ما کندس تا بچه ها یادبگیرن،پارسال آخر ی لیست نوشتم تو گروه گفتم لطفا تو خونه تکرار کنید😂

برای شروع پایه اول فقط همینا کافیه،خداروشکر مادرا آگاه شدن و جلوتر تمرین میکننمهر پوست ما کندس تا بچ ...

شما دبیر هستید؟

میشه چندتا سوال بپرسم

آموزگار پایه اولم عزیزم،بله بفرمایید

سلام عزیزم پسرم امسال اول دبستان تو نوشتن یه مقدار کج و کوله می‌نویسه زیاد ن ها انگار یه مقدار ارزش داره چطور برطرفش کنم ؟

برا اولین روز مدارس لازمه گل بخرم؟

به نظر خودم می‌خوام بخرم ولی نمی‌دونم یکی برا معلم و یکی برا مدیر بخرم؟یا یکی کافیه نظرتون با توجه به تجربتون

سلام عزیزم پسرم امسال اول دبستان تو نوشتن یه مقدار کج و کوله می‌نویسه زیاد ن ها انگار یه مقدار ارزش ...

سلام گلم برای نوشتن فقط با تمرین زیاد و اینکه تمرکز داشته باشه میتونه خوش خطی رو برطرف کنه احتمالا تند مینویسه ک زودتر تمومشه

درمورد گل هم نیازی نیست ن برای معلم و ن برای مدیر اگ خودش اصرار داره برای معلم کافیه💗