2777
2789
عنوان

می‌خوام تعریف مادرشوهرمو بکنم 🥺

228 بازدید | 19 پست

تازه نامزد کردم امروز خونه همسرم اینا دعوت بودیم منو همسرم داشتیم تو گوشی وسایل خونه می‌دیدیم من میگفتم اینو بخرم اونو بخرم مادرشوهرم گفت زیاد فکر وسایل خریدن نباش به خانوادت فشار نیار من خودم بدون جهیزیه اومدم الان میبینی که همه چی داریم خدارو شکر .. مگه مردم باید خونه تورو مجهز ببیینن ول کن مهم سقف خونه  هست که شما دارین....قلبم ریخت براش بچه ها حالا نمی‌خوام جوگیر بازی در بیارم بگم بهترین مادرشوهر دنیاست چون آدما رو بعد چندین سال تعامل میشه بهتر شناخت ولی خب خوشحال شدم از درک شعورش ..

اونا وضع مالی شون از ما بهتره این یک حقیقته که دارم میبینم ولی با من مثل ملکه ها برخورد میکنن البته رفتار همسرم با من پیش اونا هم  بی ربط نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا 

واقعا همچین مادرشوهرهایی وجود دارن؟

یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی 

این که بیشتر تیکه انداخت...گفت سقف مهمه و....یعنی که بعله ما خونه داریم و....

وا چرا یجوری رفتار میکنید همون عروس و مادرشوهری هم که یکم باهم خوبن بینشون بهم بخوره 

قطعا اگر طعنه داشت حرفشون خود ایشون متوجه می‌شدن

این که بیشتر تیکه انداخت...گفت سقف مهمه و....یعنی که بعله ما خونه داریم و....

نه تیکه نبود گفت زیاد فکر جزئیات نباش به فکر خودتون باشین عشق حال کنین مگه خونتون کی میاد و می‌ره که از الان فکر چیزای ریزی همسرم هم میخواد همه وسایل رو خودش بخره..

مادرشوهرم میگه من فقط با یک دست قابلمه اومدم بقیه شو با شوهرت تهیه میکنی

وا چرا یجوری رفتار میکنید همون عروس و مادرشوهری هم که یکم باهم خوبن بینشون بهم بخوره قطعا اگر طعنه د ...

اره من خودم تیزم مادرشوهرم با لحن بسیار خوبی گفت حق میدم بعضیا از یه نگاه دیگه متوجه بشن چون اونا لحن اونو از نزدیک ندیدن من دیدم که دارم بیان میکنم

ای خدا واقعا همچین مادرشوهرهایی وجود دارن؟

اره چون خودش مادرشوهر گلی داشته و هنوزم که فوت کرده خوبیاشو میگه و نمیگه مادرشوهرم میگه مامانم تازه بیست سال با مادرشوهرش زندگی کرده 

اره من خودم تیزم مادرشوهرم با لحن بسیار خوبی گفت حق میدم بعضیا از یه نگاه دیگه متوجه بشن چون اونا لح ...

عزیزم ما هم طبق تجربه مون میگیم..

این روزا رم تجربه کردیم که فکر میکردیم خانواده شوهرمون خیلییییی خوبن...

چند سال که بگذره کم کم میفهمی همنجاهایی ام که فکر میکردی خوبن خوب نبودن تو ساده بودی