2777
2789

ما قراره از ی ساختمان تک واحدی س طبقه بریم ی ساختمان ۶ طبقه هر طبقه ۲ واحد

ک خب تعداد همسایه ها زیاد تره

من از شوهرم تاحالا خیانت ندیدم 

هیج چیز مشکوکی ندیدم

اهالی اون ساختمون خیلی با هم راحتن

راجع ب ساختمون یا مثلا راجع ب کار کردن مدیر ساختمون باهم صحبت میکردن چند باری ک رفتم 

خانم و آقا کلا رابطه راحت و صمیمی داشتن.

همسر منم کلا با خانم و آقا فرق نداره زیاد اهل حرف زدنه.

شما از اینکه همسرتون وارد این جمع بشه و ممکن باشه با خانم هایی چند دقیقه هم صحبت بشه تو پارکینگ یا آسانسور یا هرجا

اذیت میشین یا من بیمارم؟

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از رفتو امد و صمیمیت با همسایه متنفرررررررررمممم اشتباهه محض

رفت و آمد ن

همینکه هر از گاهی تصادفی تو پارکینگ یا دم آسانسور همو ببینیم و صحبتی کنیم 

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

ببخشیو ولی ظاهرا به همسرت اعتماد نداری. حالا مگه خانمها فقط تو اپارتمان شمان. شوهرت بخواد کاری بکنه کوچه و خیابون و محل کار روزی صد تا زن میبینه حتما. تازه مگه بخواد چارتا سلام و احوالپرسی بکنه چی میشه؟

فقط با این فکرا اعصاب خودتو بهم میریزی