2777
2789
عنوان

به نظرتون حماقته نامزدیم با پسرعموم رو به هم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 78 پست

نه عزیزم  با مشاور مشورت کن بعد هم طبیعیه همه ی مرداد بعد از یه مدت عادی میشی براشون  ولی تو دلشون دوستت دارن محبت کلامی نمیکنن بارفتاردگه شون نشون میدن مثلاً حمایت کردن بعضی یادشون تلاش برای زندگی تامین نیازها بعضی ها هم رابطه جنسی محبتشون رو نشون میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم با مشاور مشورت کن بعد هم طبیعیه همه ی مرداد بعد از یه مدت عادی میشی براشون ولی تو دلشون د ...

مشاور خوب رو از کجا تشخیص بدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
نمیدونم شرایطتت چطوریه ولی خوب فکر کن بعدا افسوس نخوری

بس که فکر کردم دارم دیوونه میشم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اصلا به دلت نمیشینه؟

میشینه...بد نیست ولی من میخام از این خونواده فرار کنم

چه راحت مردم جدا میشن :/

راحت نیست اصلاااا..بابا و داداشم به گوششون برسه روزگارم سیاهه

چه تعصباتی داره؟

خیلی غیرتیه...از نظر رفت و آمد اجازه ندارم تنها جایی برم..خونه دوستام اصلاااا...کلاسای بیرون مثل بچه ها باید حتما سوال کنم...یکی مثل بابام

تو رو خدا نکن ازدواج کردن با غریبه و آشنا فرقی نداره فقط خدا کنه شانس بیاری 

عزیزم در این دنیا هیچ چیز خوب مطلق و هیچ جیز بد مطلق نیست

هر چیزی خوبی ها و بدی های خودش رو داره مثلا ازدواج با غریبه اوایل هیجانات خوبی داره اما در عوض باید کلی مهمانداری کنید این ی نمونه خیلی کم بود