2777
2789
عنوان

شما بودین می بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
وای اصلا نبخش و برنگرد شک نکن باهاش ازدواج کنی همون خواهرش روزگارتو سیاه میکنه اینم برادر همونه تربی ...

خیلی بهم فوش داد و بلاکم کرد تو طول این دوسال هم تهدیدم کرد ابروت می برم داداشمو بازی بدی

خب یه بار ولت کردبرای چی باز بهش فرصت دادی؟بدترین اشتباهو کردی الان بگیر تمومش کن بره

خیلی خودشو پشیمون نشون میداد و. خیلی تلاش کرد تا دوباره اوکی شدم باهاش الانم ول کن نیست میگه اگه منو میخوای باید ببخشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم سن نیستی که عشق چشات بسته چشات وا کن هنوز زندگی ادامه داره

حالا خیلی پر رو هم هست میگم ولم کن وقتی مبینی خانواده ها راضی نیستن میگه راضی میشن تو باید نشون بدی منو دوست داری😕

حالا خیلی پر رو هم هست میگم ولم کن وقتی مبینی خانواده ها راضی نیستن میگه راضی میشن تو باید نشون بدی ...

چقد پرروعه این من باشم جرش میدم دختر غرورت نشکن کافیه چند سال دیگ بخار از تو پیدا کنه ولت نکرد اگه آدم نیستن

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

چقد پرروعه این من باشم جرش میدم دختر غرورت نشکن کافیه چند سال دیگ بخار از تو پیدا کنه ولت نکرد اگه آ ...

خیلی پرروعه میگه تقصیر خودتون بوده خواهرمو راه ندادین بیاد خونه خواستگاری عصبی شده فوش داده بهت

خیلی پرروعه میگه تقصیر خودتون بوده خواهرمو راه ندادین بیاد خونه خواستگاری عصبی شده فوش داده بهت

بگو خواهرت 💩خورده 

چقد خونسردی تو من بودم جد آباد می‌آورم جلو چشاش 

اگه میخوای کتک بخوری خیانت ببینی خانوادش دخالت کنند باهاش ازدواج کن 

این وای رابطه ج.نسی هم ازشون اجازه میگیره 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بگو خواهرت 💩خورده چقد خونسردی تو من بودم جد آباد می‌آورم جلو چشاش اگه میخوای کتک بخوری خیانت ببینی ...

😭من اگه میتونستم جواب بدم ب این روز میفتادم بدم میاد از آدمای بی زبون مث خودم