2777
2789
عنوان

شما بودین می بخشیدن

179 بازدید | 27 پست

سلام رفقا (خواهش می کنم دوستانه کمکم کنید) 

من قبلا با یکی دو سال تو رابطه بودم تا اینکه با خانواده اش صبحت کرد بیان خواستگاری، زنگ زدن خونه مون برا خواستگاری ولی خانواده ام قبول نکردن ( چون قبلا نامزدم بود و تو نامزدی بهم خورد رابطمون) خواهرش شماره منو داشت تا تونست بهم فوش داد حتی ب بابام پیام داد ب دخترت بگو دست از سر داداشم برداره ولی داداشش ول کن نیست ببخش منو من دوستت دارم قول میدم خواهرم تو این مسائل دخالت نکنه و این حرفا شما بودین چیکار می کردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا تموم کردین که دوباره بهم برگردین 

حتما خانوادت به چیز میدونن 

اگه خوب بود بهم نمیزدی هیچوقت پس بیخیالش شو

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بله وقتی دانشجو بودم عقد نبودیم فقط خانواده ها در جریان بودن و خواستگاری رسمی اومدن

دلیل تموم کردنتون چی بود

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

روی شناختی اگه از آقا پسر داری میتونی تشخیص بدی که ایا درست میگه یا نه . اتفاقا حسود بازی هاش از الان نمایان شد خواهره . بهترین فرصت هست که ب این بهونه برای همیشه حذفش کنی از زندگی تون . شما که دیر یا زود خانواده ها رأسی میشن و وصلت میشه ولی اون دیگه مجبوره اگه میخواد زن داداشش که شما باشی باهاش رفت و آمد داشته باشه و یا بذاره خواهر حسودش بیاد خونه داداشش، ادب را رعایت کنه . شما دیگه اگه با خواهر ملاقات داشتی حتی اگه عذرخواهی کرد حتی اگه بخشیدی سر و سنگین باش برای ابد . چون یکبار که اتفاق می افته بار دوم و صدم هم می افته مگه اینکه با گوشت و پوستت بفهمی دیگه میتونی قلبا بپذیریش به عنوان عضوی از خانواده ی شوهرت نه به عنوان مزاحمی برای زندگیت و آبرو و عزتت 

یهو سرد شد باهام گفت ب درد هم نمی‌خورم منم خیلی دوسش داشتم چن مدت موندم شاید درست شه نشد تا کوتاه او ...

خب یه بار ولت کرد

برای چی باز بهش فرصت دادی؟

بدترین اشتباهو کردی الان بگیر تمومش کن بره