2777
2789

دقیقا حقوقا کمه دحل وخرج نمیخونه وامم نمیدن بهشون شوهرمنننن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا 

یه موج ناامیدی کل زندگیمو گرفته

قبلا لااقل بانکها وام میدادن الان اونم نمیدن یا میدن ۲۰۰ تومن آخه ۲۰۰ تومن دیگه تو این دوره زمونه پول چیپس و پفکه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یه موج ناامیدی کل زندگیمو گرفتهقبلا لااقل بانکها وام میدادن الان اونم نمیدن یا میدن ۲۰۰ تومن آ ...

بعد الان خاستگارمم کارمنده با وجود اینکه اخلاقش اینا خوبه ولی میخوام جواب منفی بدم 

بعد الان خاستگارمم کارمنده با وجود اینکه اخلاقش اینا خوبه ولی میخوام جواب منفی بدم

ن از کار ازاد الان بهتره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی سخته زندگی کارمندی با اینکه خودم آرزوم بود با کارمند ازدواج کنم و خودمم کارمند بشم الان میگم چه آرزویی بود آخه!

از بس تو ذهنمون کرده بودن کارمندا جایگاه اجتماعی بالایی دارن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرا؟

خب مشخصه چون وضعیت اقتصادی وشغلی جامعه بهم ریخته کارای ازاد بشدت داغونه الان همه چی کساده 

خیلی سخته زندگی کارمندی با اینکه خودم آرزوم بود با کارمند ازدواج کنم و خودمم کارمند بشم الان میگم چه ...

یک زمانی خوب بوده 

الان نمیدونم شاید سیاست خود دولت هست که خودمون با پای خودمون بیایم بیرون🥲

یک زمانی خوب بوده الان نمیدونم شاید سیاست خود دولت هست که خودمون با پای خودمون بیایم بیرون🥲

آره منم همین حسو دارم

با دو تا حقوق کارمندی میشه زندگی چرخوند؟

آری خخخ