2777
2789

اخلاق خیلی خوبی داشته باشه صبور باشه مهربون باشه ولی ظاهرش چیزی نباشه که همیشه تو ذهنتون از یه پارتنر توقع داشتین چیکار میکنین؟

ولی از لحاظ خیلیی بهم میخورین و اون خیلی خیلی درکتون میکنه

گیر کردم بین منطقم و تصوراتم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

دقیقا همسرم همینجوری بود وقتی اومد خواستگاری ولی با اخلاق خوبش عاشقش شدم 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید به دلم بشینه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اخلاق اینا مهمهولی حقیقت اینه چهره به دل نشینه دلزده و دلسرد میشی

چهرش زشت نیست 

ولی مثلا من صورت استخونی خوشم میومد این تپله

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

واقعا درک نمیکنم این تصورات رو. قیافه باید چیزی باشه که لااقل ازش بدت نیاد! یعنی باید به دل بشینه چون هرروز نیبینی و نمیشه تغییر داد

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
چهرش زشت نیست ولی مثلا من صورت استخونی خوشم میومد این تپله

بین میتونی باهاش کنار بیای یا نه؟

چون نتونی و بخاطر اخلاقش قبولش کنی ممکنه پشیمون بشی

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

دقیقا همسرم همینجوری بود وقتی اومد خواستگاری ولی با اخلاق خوبش عاشقش شدم

خیلی خوش اخلاقه منم اخلاقشو خیلی دوس دارم

باید به دلم بشینه

زشت نیس قیافش ولی مثلا من استخونی دوست داشتم این صورتش تپله

قیافه رو تهش خیلی بد بود میتونه عمل کنه ذات رو نمیشه عمل کرد

اصلا قیافه زشتی نداره

ولی دوست داشتم ادم استخونی باشه این صورتش تپله

خیلی خوش اخلاقه منم اخلاقشو خیلی دوس دارم

یک مدت باهم برای اشنایی رفت و آمد کنید ببین چجوری میشی نسبت بهش.من دوسه بار رفتم بیرون باهاش دیدم چقدر به دلم میشینه گرچه هنوزم چهره اش خیلی متفاوته با چیزی ک فکر میکردم 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

واقعا درک نمیکنم این تصورات رو. قیافه باید چیزی باشه که لااقل ازش بدت نیاد! یعنی باید به دل بشینه چو ...

از قیافش بدم نمیاد زشت نیست 

ولی کلت همیشه فک میکردم یه ادم استخونی دوست دارم تا تپل