2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟فارس هستی یا ترک

فارس هستم خب افت فرهنگ که البته همه جا هست مختص شیراز نیست به نظرم شیرازیها خیلی عصبی و بددهن شدن که اونم به خاطر شرایط کلیه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا من عاشق شیرازم خودم کرمونیم همش به همسرم میگم انتقالی بگیرم بریم کرمان

شیراز زندگی میکنید ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه به همسرم میگم انتقالی بگیرم بریم شیراز اشتباه نوشتم کرمان🤣خودم سیرجان هستیم

آها خب شیراز خوبی خیلی زیاد داره نمیتونم منکرش بشم من نمیدونم سیرجان چه طور شهریه اما به نظرم از شیراز کوچیکتر باشه 

آها خب شیراز خوبی خیلی زیاد داره نمیتونم منکرش بشم من نمیدونم سیرجان چه طور شهریه اما به نظرم از شیر ...

آره کوچیکتره ولی شهر شلوغیه بخاطر معدن گل گوهر

ولی من عاشق شیرازم البته زیاد نیومدم‌شیراز تعریفش و شنیدم

آره کوچیکتره ولی شهر شلوغیه بخاطر معدن گل گوهرولی من عاشق شیرازم البته زیاد نیومدم‌شیراز تعریفش و شن ...

پس سیرجان هم باید شهر زنده ای باشه شیراز خیلی شهر زنده ای هست فراوونیه از غذا و میوه و سبزیجات بگیر تا مرغ و گوشت و کافه همه همیشه دم دست و فراوونه آب و هوای خوبی داره ترافیک کمتری نسبت به خیلی شهرها داره ولی باز من ماراضی ام چون پسرم داره بزرگ میشه و از محیط اطراف تاثیر میپذیره متاسفانه خیلی از خانواده ها اصلا برای تربیت بچشون وقت نمیذارن همه یه موتور خریدن انداختن زیر پای بچشون ول میگردن و بی ادبی میکنن 

شیراز هستم و خب چی بگم زیاد راضی نیستم

استارتر مرد هست .باتاپیک الکی انتخاب میکنه کاربرارو واسه درخواست دوستی بعد چند روز حرفاو سوالای الکی میکنه بعد میکشونه به حرفای جنسی 

لایک نکنید .توروخدا 
چرا من عاشق شیرازم خودم کرمونیم همش به همسرم میگم انتقالی بگیرم بریم کرمان

استارتر مرد هست .باتاپیک الکی انتخاب میکنه کاربرارو واسه درخواست دوستی بعد چند روز حرفاو سوالای الکی میکنه بعد میکشونه به حرفای جنسی 

لایک نکنید .توروخدا