2777
2789
من ی چیزایی بلدم

من وسایل کاشت ناخن خریدم اما برا دور گیری نمیدونم چه سرسوهاهی باید استفاده بشه یا برا ریمو چی کار باید بکنم یکیم اینه مواد گزاری با پودر خیلی تمیز درنمیارم قلقل خاصی داره اصن مثه ناخن کارا نمیتونم بردارم بلدی بهم یاد بدی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وسایل کاشت ناخن خریدم اما برا دور گیری نمیدونم چه سرسوهاهی باید استفاده بشه یا برا ریمو چی کار با ...

ی سر سوهان سوزنی یا کاجی ریز بخر .مواد گذاری هم هی با تمرین و تکرار بهتر میشه..برا ریمو هم با سرسوهان کاجی لاک ژل رو بردار و با سر سوهان فولادی موادروی ناخن رو بردار .دراخرم ی سوهان بکش . چیزی که ب من اموزش داد این بود 

ی سر سوهان سوزنی یا کاجی ریز بخر .مواد گذاری هم هی با تمرین و تکرار بهتر میشه..برا ریمو هم با سرسوها ...

قلم چجوربزنم ب لکویید چجور بزنم ب مواد اینو اصن نمیتونم کامل خیس بشه قلم خیسشو بگیرم بزنم مواد یا چجوری. سرسوهان فولادی منظورت کدومه عکسی داری؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
قلم چجوربزنم ب لکویید چجور بزنم ب مواد اینو اصن نمیتونم کامل خیس بشه قلم خیسشو بگیرم بزنم مواد یا چج ...

قلمو بزن تو لیکویید بعد لیکویید یک طرفشو بگیر از طرفی که خیسه سه مرحله اروم بزنش روی پودر مواد مورد نظر جمع میشه روش