2777
2789
عنوان

اسهال مزمن نوزاد

1027 بازدید | 14 پست

،دخترم امروز وارد چهار ماه شده،از یک روز بعد از تولدش شکمش شل و ابکی یا همون اسهال خودمون بود،کلی رزیم لبنیات و مغزیجات و....گرفتم و همزمان قطره بیوگایا هم بهش دادم ولی اصلا تاثیری نداره،الانم  سه ماهش تموم  شد ولی هنوز اسهالش خوب نشده،کلا تو 70 روز 1 کیلو اضافه کرده،دیگه نمیدونم واسش چیکار کنم،احساس میکنم رفلاکس داره ولی اگرم داشته باشه از نوع پنهانش هست و بعد از شیر عمودی نگهش میدارم،همه مواردی که واسه الرزی و رفلاکس لازمه انجام دادم ولی تاثیری نداشته،ازمایش عفونت از نمونه مدفوع هم منفی شده،لطفا کمکم کنید که من باید چیکار کنم و یه سوال دیگه که ایا رفلاکس میتونه باعث اسهال بشه چون من مواد الرزیک نمیخورم،در ضمن من خارج از کشورم و تا یه ماه پیش که دکتر بردمش میگفت طبیعیه ولی تو این ماه کلا 300 گ اضافه کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دکتر میگفت طبیعیه و مشکلی نیست .اسهال شیر مادره

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
منم دکتر میگفت طبیعیه و مشکلی نیست .اسهال شیر مادره

یعنی بچه ی شما اسهال داشت??دختر من تو این مدت نود روز حتی یک بارم مدفوعش خمیری نبوده،هر وقت شیر میخوره شکمش کار میکنه،یعنی نی نی شما هم اینحوریه????یا گاهی اوقات شکمش شل کار میکنه

شل بودن پی پی نوزاد به معنی اسهال نیست عادیه بعضیا یه کم کمتر بعضیا بیشتر به ه ر حال سفت نیست. هشت تا ده بار دفع در روزم عادیه. اینا دلیل وزن نگرفتنش نیست من پسرم همینطور بود و دخترم کمتر اما هر دور ماهی یک کیلو یا بیشتر وزن گرفتن تو چند ماه اول

دختر من که رفلاکسیاس بود زیاد بالا می‌آورد عاجز بودم وزنم اضاف نمی‌کرد الهی شکر شیر خشک میدم بهش بهت ...

چه شیر خشکی میدین،شیر خشک ای ار میدی???وقتی شیر خشک ای ار میدی نیاز به قطره اهن نیست??

چه شیر خشکی میدین،شیر خشک ای ار میدی???وقتی شیر خشک ای ار میدی نیاز به قطره اهن نیست??

اره بلاک آی آر میدم، هر شیر خشکی بدی ذهنم باید بدی

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
شل بودن پی پی نوزاد به معنی اسهال نیست عادیه بعضیا یه کم کمتر بعضیا بیشتر به ه ر حال سفت نیست. هشت ت ...

دخترم اصلا شیر خشک نمیخوره،شیر خودمم خیلی ابکیه،من دو قلوهامو خودم شیر دادم فقط یکی از اونها هر از گاهی شیر کمکی میخورد،ولی واسه دخترم فک کنم شیرم کمو آبکیه

خوب به خودت برس شیر فراوون بخور خیلی شیر میاره گوشت گوسفندی بپز اب گوشت و خود گوشت ماهی دلستر اینا شیر رو زیاد میکنن. روی معدشو با روغن سیاهدانه یا اگر نداری روغن زیتون ماساژ بده به حالت دورانی برا رفلاکس عالیه 

خوب به خودت برس شیر فراوون بخور خیلی شیر میاره گوشت گوسفندی بپز اب گوشت و خود گوشت ماهی دلستر اینا ش ...

الیس جون دختر من مشکوک به الرزی به پروتیین گاوی و خیلی چیزاس من تو رژیم خیلی سختیم فقط برنج ساده و مرغ میخورم اونم اوایل بدون هیچ گونه ادویه و پیاز .....

الهی چقد سخت😢 این روزا میگذره انشاله خدا کمکت کنه ولی اون مساژ روی معده رو براش انجام بده خیلی خوبه با روغن سیاهدونه اگر صلاح میدونی روزی چندبار یه ذره ابحوشیده و نبات و عرق نعنا بده من از این دو کار راضیم نتیجه داشت برام.