2777
2789
عنوان

مادرهای شاغل من عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 49 پست

واسه حفظ روحیه ات کارهای دیگه ای هم میتونی بکنی

یکی دو ساعت در روز وقت بذار واسه باشگاه یا یادگیری هنر و از خونه بزن بیرون 

با بچه ها برو تفریح 

اگه شغل مفیدی واسه اجتماع نداری مثل پرستاری یا پزشکی یا امثال اینها بنظرم در حق بچه ها کوتاهی نکن با نبودنت

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

خودت بشین خوب فکر کن وقتی میری سرکار روحیه ت بهتره حتی تایمی که پیش بچه هات هستی سرحال تر و پرانرژی تری و اینکه میگی بچه بزرگت هیچ مشکلی با این قضیه نداره کنارش باشه؛  پس عذاب وجدان داشتن هیچ معنی ندار.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بشین خوب فکر کن وقتی میری سرکار روحیه ت بهتره حتی تایمی که پیش بچه هات هستی سرحال تر و پرانرژی ...

بچه بزرگم روزهایی که کلاس داره بچه رو نگه نمی داره میدمش به مادرم 

برای هر روزی هم که نگهش می‌ذاره بهش حقوق میدم 

بعدشم با بچه های خواهر شوهرم وقتی نیستم دور هم جمع میشن و بازی می‌کنن و بهشون خوش میگذره 

چهار ماه دیگه هم بچه کوچیکم میشه دو سالش 

رییس هم گفته هر وقت دوست داشتید با خودت بیارش

بعد یه نکته من یه دختر ۹ ساله دارم هرروز عصر کلاس داره شما داری در خق بزرگه ظلم میکنه تعطیلات تابستو ...

دقیقا منم نه میتونستم کلاس برم نه دکتر برم نه با رفیقام برم بیرون 

هیچی هم نمیتونستم بهشون بگم چون میگفتن وظیفته بچه هارو نگهداری واقعا عذاب کشیدم از خودم زدم 

چون بچه های خودم نبودن یکی دیگه به دنیا آورد همه کاراشون حرص خوردناشون برای من شد 

از ۸ سالگی تو خونه بودم بچه داری کردم تا برم بیرون با دوستام بازی کنم باز بهم میگن تو چیکار کردی؟ 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه بزرگم روزهایی که کلاس داره بچه رو نگه نمی داره میدمش به مادرم برای هر روزی هم که نگهش می‌ذاره به ...

اینجوری خیلی خوبه 

هم به کلاساش میرسه هم پول تو جیبیش بیشتر میشه 

من با ۲۰ سال سن با اینکه بچه داری میکردم خونه داری میکردم حتی پول دکترمم نمیدادن چه برسه مثلاً حقوق😂😂

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

الان اکثر مادرها گفتن که کار اشتباهی دارم انجام میدم و به هر دو تا بچه ظلم میشه واقعا نمی دونم کارم ...

از نظر من که این کاری که شما داری انجام میدی بهترین کاره بهرحال شما شرایط زندگی خودت و بچه هات دیگه میشناسی، و باتوجه به پرسشتون مطمئنا مادری نیستید که بخواید آسیبی به بچه هاتون برسه؛

اگه ما هم نظری میدیم باتوجه به دانسته های خودمونه 

دقیقا منم نه میتونستم کلاس برم نه دکتر برم نه با رفیقام برم بیرون هیچی هم نمیتونستم بهشون بگم چون می ...

منم همین طور تازه کارای خونه رو دوشم بود

تابستونا نهار شامم اضافه میشد انگار من و به دنیا آورده بودن برای کلفتیشون 

الان حرفی نمیزنم ولی خیلی غصه میخورم چون بچگی نکردم 

همش بچه داری و کارای خونه نه کلاسی نه تفریحی نه محبتی هیچی ندیدم ازشون 

بچه بزرگم روزهایی که کلاس داره بچه رو نگه نمی داره میدمش به مادرم برای هر روزی هم که نگهش می‌ذاره به ...

عزیزم خب اینطور که میگی عالیه

ماشااله مادر بادرک و فهمی هم هستید.

پس احتملا این عذاب وجدان بیشتر بازی ذهنتون باشه برا اینکه حس ناکافی بودن دارید.

اینجوری خیلی خوبه هم به کلاساش میرسه هم پول تو جیبیش بیشتر میشه من با ۲۰ سال سن با اینکه بچه داری می ...

نه همین براش شده انگیزه 

تا از راه می رسم هم اونقدر بهشون  می رسم که ریفرش میشن 

روزهای اول یکم وقتی می‌رسیدم ناراحت بودن ولی با رفتارم الان دختر بزرگم خودش میگه مامان تو راحت برو سرکار من هستم 

و با ذوق برای حقوقش برنامه می‌ریزه 

من دارم تمام تلاشم رو می کنم که به بچه هام آسیبی نرسه . و خودم هم قوی باشم 

راستش دلم نمی خواد دختران وقتی بزرگ شدن من الگوشون باشم و خودشون رو فدای بقیه بکنند و هیچ سهمی برای خودشون قائل نباشن

عزیزم خب اینطور که میگی عالیهماشااله مادر بادرک و فهمی هم هستید. پس احتملا این عذاب وجدان بیشتر بازی ...

ممنونم از حرف هاتون 

من واقعا برام سخته توی خونه بمونم 

کارم هم آسون نیست معاون زبانکده هستم 

ولی با این حال تمام تلاشم رو میکنم که بچه هام حالشون خوب باشه 

ولی چه کنم نمی تونم به مادر خانه دار خوب باشم 

منم همین طور تازه کارای خونه رو دوشم بودتابستونا نهار شامم اضافه میشد انگار من و به دنیا آورده بودن ...

دقیقا منم غذا درست میکردم طرف میشستم خونه تمیز میکردم دوتا خواهر خیلی کوچیکتر داشتم 

خیلی شیطون بودن یعنی داشتم روانی میشدم بعضی روزا فقط یه جا دراز میکشیدم هرچی همو میزدن جداشون نمی‌کردم 

اصلا بعضی وقتا دست دلم نمیرفت غذا درست کنم اونا هم میومدن غر میزدن دیگه نمیگفتن بچس نباید آنقدر حمالی کنه 

الانم میگن به هرجا رسیده بخاطر حمایتای ما بوده 

درصورتی که با گریه و زور میرفتم مدرسه میگفتن نرو 😕جلو شوهرم هیچی نمیگم ولی واقعا هنوز دلم ازشون پره خیلی بی رحمی درحقم کردن منتمم میکردن 

منم همین طور تازه کارای خونه رو دوشم بودتابستونا نهار شامم اضافه میشد انگار من و به دنیا آورده بودن ...

ولی من 

به خدا من صبح تا ظهر خونه ام کامل بهشون می رسم ناهار و کارهای خونه 

روزهایی هم که دختر بزرگم برنامه ای داره بچه کوچیکم رو می‌ذارم پیش مادرم 

سعی میکنم توی برنامه هایش هم شرکت کنم حتی 

و بچه کوچیکم هم سعی می کنم خانه بازی ببرم تا به طوری جبران خونه موندنش بشه 

درسته خیلی خسته میشم ولی تمام تلاشم رو میکنم تا این عصر تا شب که نیستم رو جبران کنم

دقیقا منم غذا درست میکردم طرف میشستم خونه تمیز میکردم دوتا خواهر خیلی کوچیکتر داشتم خیلی شیطون بودن ...

چقدر سخت 

تقصیر خودمون هم هست زود کوتاه اومدیم هر چی میگفتن میکفتیم باشه 

من یادمه مادر بزرگ پدریم یه دوره ای با ما زندگی می‌کرد بعد یهو ۲۰ نفر بی خبر میومدن دیدنش 

مادرم عصبانی میشد میرفت می‌نشست من با ۱۴ یا ۱۵سال سن ،گیج میشدم چطور ازینا پذیرایی کنم .بعد که میرفتن ،پدرم دعوام میکرد. این چه مدل پذیرایی بود و سرکوفت که چرا چایی کمرنگ پررنگ بود چرا فلان میوه رو نیاوردی 😔 الان هر وقت مهمون دارم انقدر استرس میگیرمممم متنفرم از مهمون داری 

ممنونم از حرف هاتون من واقعا برام سخته توی خونه بمونم کارم هم آسون نیست معاون زبانکده هستم ولی با ای ...

هیچ اشکالی نداره گلم بهترین کار میکنی

مامان شاد و پرانرژی بودن خیلی بهتر از مامانیه که صبح تاشب تو خونه باشه اما بیحوصله و غمگین. 

من خودم بچه ندارم اما واقعا یکی از دلایلش اینه که هنوز شغل ثابتی ندارم و خودم میشناسم اگه با این شرایطم بچه داشته باشم حالم مثل الان همیشه بده و روحیه ندارم.