2777
2789
عنوان

تا حالا شده برید مغازه خرید کنید کارت بکشید بگه موجودی کافی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اما آدم یجور حس شرمندگی بهش دست میده

بآید آنقدر اعتماد بنفس داشت ک این‌چیزها خجالت زده نکنه ..واقعا چیزخاصی نیست ممکن طرف حواسش ب موجودیش نبوده باشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نه من همیشه موجودی رو چک می کنم بعد میرم خرید 

اگه کم هم بود ،برنامه بانک همسرم دستمه،از اون میزنم🤣

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

نه نشده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بله شده ..میوه خریدم یارو کارت کشید گفت موجودی نیس..منم میوه روبهش دادم ..یارو گففت ببر بعدا پولشو میزنی ..ولی به قدری ناراحت بودم ..حرف فروشنده رونصفه ول کردم دست خالی اومدم خودمو شوهرمو دنیارو به فحش کشیدم تا برسم خونه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .