2777
2789

من خودم ویارندارم شوری ترشی دوست دارم از هیچی بدم نمیاد پوست پستان خشک صورت چرب قبلا بود البته .بی‌حال مودی شدم نوشیدنی خنک دوس دارم

۶ هفته ام هیچ علایمی ندارم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده هفته ام .هوسم بیشتر شوری و ترشیه . به شدت بی حال   و بی انرژیم همش دلم میخواد دارز بکشم پوست صورتم چرب شده و جوش زدم  .فکر میکنم بچم پسره 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن که چرب دختره خشک پسر

نمیدونم .شاید به نظر خیلیا مسخره بیاد ولی من با روش زنجیر قبل ازدواج  جنسیت بچه هام مشخص  بود .سر دوتا بچم هم درست دراومد واسه همین میگم اینم پسره .واسه خواهر و زن برادر و خواهر شوهرم  درست بود 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40