2777
2789
عنوان

تقویت مژه

169 بازدید | 0 پست

دوستان ازتون خواهش میکنم این متن و کامل بخونین و کمکم کنین، خیلی دغدغه شده برام ریزش مژه هام و دارم اذیت میشم 😞

برای پر شدن و رشد مجدد مژه باید چیکار کنیم؟ هر کی از هر روشی جواب گرفته بیاد بگه...

من چند وقتی حس میکنم مژه هام خیلی کم شده، دلیلشم نمیدونم! بیشتر از دو هفته هم هست دارم از تقویت مژه سریتا استفاده میکنم و تغییری هم ندیدم ولی قبلا که برس ریمل تمیز به مژه هام میزدم میریخت که اونم دلیل داشت میدونین من ارثی مژه های پر و مشکی دارم ولی به خاطر مصرف ریمل مژه هام کمتر شد و خیلی ازین موضوع ناراحتم ، جوری بود که چندین ماه بود ریمل میزدم پاک نمیکردم اصلا 😔 خیلی اشتباه کردم، البته ریمل به کل مژم نمیزدم فقط به سر مژه که همونم بهم آسیب زد... ولی با سریتا، تازگیا با برس ریمل که میزنم به مژه هام، مژه هام نمی ریزه یا چند روزی یبار موقع برس زدن دو سه تا تار کنده میشه بنظرم قوی تر شده ولی نمیدونم با این حال چرا حس میکنم مژه هام کم شدن خیلی عجیبه، بنظرتون ممکنه بخاطر برس ریمل باشه ممکنه گاهی اوقات کثیف بشه من همیشه نمیشورمش و میزنم به مژه هام، چون یه جا خوندم آلودگی هم باعث ریزش مژه میشه یا اینکه بیشتر اوقات با برس ریمل مژه هامو شونه میکنم شاید بهشون فشار میاد نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست راهنماییم کنین واقعا اذیت کنندست برام 🙏😔

کسی هم اگه پیجی تو اینستا میشناسه که تو این موارد متخصص باشن و بتونیم آنلاین  ازشون مشاوره بگیریم بگه لطفا، ممنون 

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔