2777
2789
عنوان

دختر عموم خیلی ظریف و خوشگله

285 بازدید | 17 پست

قد بلند و تقریبا لاغر

دستاش ظریف و کشیده ، اعضای صورتش کوچیک و جنس موهاشم خیلی خوبه

پوستشم روشنه ، صداش خیلی قشنگ و دخترونس

خیلی دلبر و قشنگه این دختر

ولی من چی

دست و پاهای بزرگ و پوست تیره

استخون بندی دررشت

صدام هیچ جالب نیس همش سعی میکنم تغییرش بدم که یکم بهتر بنظر بیاد

حالا پشت تلفن که بدتر ، طرف نمیتونه جنسیتمو تشخیص بده

چقد حسرت میخورم دختر عمومو میبینم واقعا🥲

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂منم مثل تو

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه بار مادر همین دختر با لحن ناجالبی بهم گفت خوبه دیگه ظرفاتونو با موهات میتونی بشوری هه هه 

چیه اینا یه کراتینه ای چیزی درستشون کن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چرا اینجا که من زندگی میکنم استخون بندی درشت و هیکلی میپسندن

هیکلی بودن واسه ی یه دختر اصلا خوب نیست

مخصوصا من که پوست تیره ای دارم

زمخت تر دیده میشم

چرا اینجا که من زندگی میکنم استخون بندی درشت و هیکلی میپسندن

چرا باید نظر دیگران راجب هیکلت مهم باشه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

هیکلی بودن واسه ی یه دختر اصلا خوب نیستمخصوصا من که پوست تیره ای دارمزمخت تر دیده میشم

باور کن سلیقه ایه من خودم مچ دستام خیلی لاغره ولی بدنم نه اقوام شوهرم همشون هیکلی و درشتن همش میگن تو چرا استخونات انقدر ضعیفه با حالت تمسخر

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
یه بار مادر همین دختر با لحن ناجالبی بهم گفت خوبه دیگه ظرفاتونو با موهات میتونی بشوری هه هه چیه اینا ...

من بودم میگفتم شعور حرف زدن  نداری، شعور لال شدن که داری😬

خوشحال می شم عضو کانال تلگرامم بشید@ojeasman