2777
2789

از اولش دو دل بودیم...سطح خانوادگی و یه سری شرایط مالی که ما می‌خواستیم رو فعلا نداشن 

تا آخرین مرحله هم باهم پیش رفتیم چون سالم بود پسره و یه سری فاکتورهای دیگ که ما می‌خواستیم 

ولی خانواده من بهم زدن 

دلیلش رو هم نرپسید فقط بدونید خیلی دلیل محکمی نبود... یه جورایی بهانه شد 

الان خیلی ناراحتم براشون 

خیلی اذیت شدن 

میشه دعا کنید برای هر دومون😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیری بوده براش از ته دلت دعا کن

از ته دلم دعا میکنم که اینقدر اتفاقای خوب براش بیوفته که اذیت هایی که شد کامل فراموش کنه 

من هنوزم دلم نمیاد دعا کنم که ازدواج خوبی داشته باشه...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چرا بهم زدن خب اگه بهونه ی الکی بود و خودت دوسش داشتی چرا پاش نمیمونی

نمیتونم مقابل پدرم وایستم چون ازدواج تقریبا سنتی بود

میترسم بد بشه بعد بیوفته گردن خودم 

اصلا اینقدر  حرف اومده تو کار که دیگ خراب شده 

دوسش داشتی?اصلا خونواده ات چرا از اول قبول کردن

اره خوشم میومد ازش که باهاش پیش رفتم بخاطر آشنایی بیشتر...میترسم کسی دیگ به دلم نشینه 

نمیدونم این وابستگی مقطعی هست یا نه😫 

خانواده هامون همو میشناختن معرفی کردن مارو بهم دیگ