2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
سلام به نظرمن اخلاق یکی از مهم ترین ویژگی یک زندگی موفق هست اگر اخلاق ورفتار ذاتی خوب داشته باشه مسئ ...

مسئولیت پذیری را توی چی میبینید ؟

مثلا من به شخصه خودمم کارمندم اما همیشه امکان اینو دارم که وارد کار خصوصی هم بشم ولی ایشون این امکان را نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز استانم قیمتا تفاوت چندانی با تهران نداره

زندگی با حقوق کارمندی سخت شده.وقتی خانم حامله بشه،دیگه سرکار نمیتونه بره،و با حقوق یک نفر باید زندگی کرد وسخته.

برخلاف بقیه که گفتن اخلاق مهمه،من میگم هردو مهمه.پول واخلاق.

زندگی با حقوق کارمندی سخت شده.وقتی خانم حامله بشه،دیگه سرکار نمیتونه بره،و با حقوق یک نفر باید زندگی ...

صدرصد هر دو مهم تر هستن ولی پول داشته باشی اخلاق نداشته باشی زندگی روزبه روز بدتر می شه ولی اخلاق داشته باشی می تونی رفته رفته زندگی بهتری بسازی

به نظرم مسولیت پذیری درقبولی تعهدات که نسبت به همسر وزندگی دارد

نمیدونم من خیلی اهل حسابگریم

ولی خب فکرم اینه که یا فردی باید تخصص خاصی داشته باشه از نظر درسی و مهارتی که یا شغلش ارتقا پیدا کنه یا کار دوم داشته باشه 

منظورم اینه همه به من میگن توکل کن ولی من میگم بدون تلاش چجوری؟

چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟مگه ما همه امون دخترای یک خانواده نیستیم و مگه نمیگن که زن بعد از ازدواج ...

خب باشید اما دلیل نمیشه همتون انتخاب هایی با یک سطح داشته باشید 

نه من تا حالا این جمله هارو نشنیدم والا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...