2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

192 بازدید | 26 پست

من خاستگار با اخلاقی دارم که با اخلاقش و رفتارش تا ۸۰ درصد اوکی هستم و از نظر وضعیت مالی کارمند هست و حقوق معمولی کارمندی در حد ۲۰ تومن و بخوایم توی یک رفاه عادی زندگی کنیم باید وابسته به حقوق من باشیم و از نظر مالی وضعیتمون کمتر از بقیه خواهر برادر های دو طرف میشه دو تا سوال دارم ازتون

1.آیا اخلاق مهمتره با زندگی حداقلی کارمندی یا نه؟

۲.آیا من اشتباه میکنم که مقایسه میکنم با خواهر و برادرام و میخوام هم شان اونا زندگی کنم؟البته اخلاقی بهتر از شوهر خواهرام هست

بله اخلاق مهم ترین موضوع هست 

اره نیاز به مقایسه نیست و نیاز هم نیست هم سطح باشید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول مهم اخلاقه

بعدپول هرچنداین روزا ثروتم مهمه ولی زندگی خودتوبابقیه مقایسه نکن همین که جوری باشه درآینده نزدیک خونه داروماشین داربشین ومحتاج کسی نباشین کافیه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
بله اخلاق مهم ترین موضوع هست اره نیاز به مقایسه نیست و نیاز هم نیست هم سطح باشید

چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟

مگه ما همه امون دخترای یک خانواده نیستیم و مگه نمیگن که زن بعد از ازدواج کمتر از خونه ی باباش نباشه؟

تجربه میگه اخلاق. ولی پولم مهمه. اما باید منطقی باشی ببینی کدوم برات مهمتره! چون داری با چشم باز انتخاب میکنی، بعدا نمیتونی سرزنش یا دعوا کنی!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

سلام به نظرمن اخلاق یکی از مهم ترین ویژگی یک زندگی موفق هست اگر اخلاق ورفتار ذاتی خوب داشته باشه مسئولیت پذیر باشه اره می شه زندگی خوبی بسازین . ودرمورد مقایسه اصلا مقایسه کار خوبی نیست چون هر کس در شرایط خاص خودشو دارد